Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izazvalo svađu među obiteljima

Muškarac zatražio rastavu već na proslavi vjenčanja, a razlog je nevjerojatan...

Pixabay
24.01.2022.
u 16:30

Mladenka je uživala u svom vjenčanju i plesala s obitelji i prijateljima, sve dok joj suprug nije rekao da više ne želi biti u braku

Muškarac se razveo od svoje supruge nakon što je ona zatražila i zaplesala uz pjesmu na njihovom vjenčanju i izazvala veliku svađu u obitelji. Par je postavio novi rekord za najkraći brak kada su zatražili rastavu nakon svađe tijekom proslave u Bagdadu, kako piše Mirror.

Prema lokalnim izvješćima, žena je na proslavi vjenčanja tražila da se pusti sirijska pjesma Mesaytara od Lamisa Kan-a. Naslov u prijevodu znači “Ja sam dominantna.”

Pet stvari koje o svom vjenčanju ne biste trebali otkrivati na društvenim mrežama:

1/9

Pjesma počinje stihovima: „Ja sam dominantna; živjet ćeš po mojim strogim uputama, izludit ću te ako pogledaš druge cure na ulici. Da, ja sam dominantna, ti si moj. Dokle god si sa mnom, živjet ćeš pod mojom komandom."

Navodno je mladenka plesala uz pjesmu i uživala u svom vjenčanju, ali mladoženjina obitelj nije bila impresionirana što je rezultiralo velikim svađom između dvije obitelji.

I nije to prvi put da se to dogodilo - ova pjesma dovela je do još jednog razvoda u Jordanu prošle godine.

Deset godina dopisivala se s muškarcem koji ne postoji: Osoba iza tipkovnice zapravo joj je bila vrlo blizu...

Ključne riječi

Komentara 5

MA
Mario9677
10:41 26.01.2022.

Bravo majstore, sad nek pjeva borbene

MO
montello
14:35 25.01.2022.

Razvod na vjencanju haha

OB
Oblivion
08:03 25.01.2022.

Pa to je religija mira, oni poštuju "žene" na 4 noge i mekanom dlakom🐑

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije