Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pismo terapeutkinji

Muškarac se požalio: "Volim svoju suprugu, ali smo jako udaljeni, kao da smo cimeri"

Muškarac
Shuttershock
27.08.2022.
u 20:39

Brak se ne brine sam za sebe već mu treba pažnja, komunikacija, briga i iskrenost, kaže terapeutkinja.

- Imam kuću iz snova, dobar, dobro plaćen posao, ali se borim s osjećajem da mi je žena kao cimerica; seksualni život ne postoji i iritiramo jedno drugo, a iako me još uvijek jako privlači, ne razumije me - požalio se jedan muškarac terapeutkinji Coleen.

Muškarci, kakvi ste ljubavnici otkrit će vaš horoskopski znak

Muškarac
1/15

Nedavno je, kaže, bio odsutan zbog posla i zaglavio je u inozemstvu, što mu je omogućilo da razmisli i provede neko vrijeme sam, no čim je došao kući, svi su se problemi vratili i ponovno je osjećao stres.

- Ubrzo nakon toga, naletio sam na staru prijateljicu koja b htjela bi mi htjela biti više od prijateljice, no ništa nisam napravio jer volim svoju ženu - rekao je.

"Je li normalno da se osjećam tako usamljeno; vrijeme da odustanem od svog braka?", dodaje.

- Prvo, upuštanje u aferu neće ukloniti vaše probleme, samo će ih povećati. Drugo, ako tražite vanjske stvari i druge ljude da vas usreće, tražite na krivom mjestu. Morate početi od sebe i razmisliti o tome što vam je stvarno važno. Počnite sa zahvalnošću za ono što imate – i ne mislim na materijalne stvari poput kuće, mislim na odnose, osmijehe i zagrljaje, na činjenicu da vam je žena pripremila prekrasnu večeru, da možete uživati ​​u miru u vlastitom vrtu i slično - napisala je Coleen.

"Brak se ne brine sam za sebe već mu treba pažnja, komunikacija, briga i iskrenost. Možete li reći, ruku na srce, da ste oko svog braka namučili? Ne možete sve srediti preko noći, morate rješavati problem po problem. Na primjer, ako vas stres na poslu sprječava u rješavanju drugih problema, prvo se pozabavite time kako biste mogli jasnije vidjeti stvari", poručila je terapeutkinja.

Istraživanje: Muškarci pomisle na seks 19, a žene 10 puta dnevno!

Ključne riječi

Komentara 2

MO
montello
12:38 30.08.2022.

Nema ti nista od takvog braka

IV
ivica.vranjic
21:27 27.08.2022.

To ti je život, stari moj....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije