Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Očajan je

Muškarac se požalio psihoterapeutkinji: 'Supruga je za mene zainteresirana samo kada popije'

Shutterstock
10.11.2020.
u 21:32

Možda bi trebao drukčije pristupiti supruzi kada je u pitanju seks.

Jedan 31-godišnji muškarac odlučio se obratiti psihoterapeutkinji Deidre zbog problema u braku. On i supruga oboje imaju 31 godinu, u braku su već neko dulje vrijeme, a dobili su i dvoje djece. Iako se sve na prvu čini idealno, otkrio je da pažnju od supruge dobije samo kada ona popije koju čašicu alkohola.

"Kad god pokušam s njom razgovarati na tu temu, koristi djecu kao izgovor. Ne želi ih buditi, ne želi da nas čuju i slično. Barem dva puta tjedno spava na kauču. Želim vratiti strast između nas i popraviti seksualni život. Želim da on postoji i bez alkohola. Ne znam više kako da joj pristupim", napisao je u pismu za The Sun putem kojeg Deidre odgovara.

Najstariji par na svijetu 😍 Ona ima 104, on 110 godina, a prije 80 godina njihove obitelji nisu podržale vjenčanje!

"Možda čašica, dvije vina supruzi pomognu da se opusti i smanji stres. Odlično je to što se slažete oko djece, kućanskih poslova i svega u braku, ali za seks se treba ipak malo više potruditi", rekla je Deidre.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije