Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Je li trebao?

Muškarac priznao: "Moja bivša žena me napala jer joj nisam čestitao godišnjicu braka"

Shuttershock
20.03.2023.
u 11:30

Muškarac je ostao zbunjen nakon što ga je bivša supruga nazvala u suzama jer joj nije zaželio 'sretnu godišnjicu' - četiri mjeseca nakon što je njihov razvod završen.

Godišnjice su važna stvar za neke parove i možete se naći u problemima s partnerom ako zaboravite neki važan datum. Ali, jedan je čovjek ostao zbunjen nakon što ga je bivša žena optužila da je propustio njihovu godišnjicu braka, prenosi Mirror. Naime, ovaj muškarac sada ima novu partnericu, a sa bivšom se ženom rastao prije otprilike deset mjeseci. Na njihovu prvu godišnjicu braka nakon rastave bivša ga je žena nazvala u ranim jutarnjim satima i poželjela mu sretnu godišnjicu, a on joj nije ništa uzvratio.

5 razloga zašto žene traže razvod. I nije riječ samo o varanju:

1/5

U svojoj objavi na Redditu napisao je da su njegova bivša supruga i on bili u braku dvije godine nakon čega su se rastali. „Razdvojili smo se jer sam ja želio imati djecu, ali ona nije. Vodili smo ovaj razgovor dok smo izlazili i rekla je da samo želi pričekati nekoliko godina nakon vjenčanja. Godine su dolazile i prolazile, nakon čega je odlučila da ne želi imati djecu. Znala je da su mi djeca nešto važno pa smo se rastali“, dodaje. Podnijeli su zahtjev za razvod prije 10 mjeseci, a službeno su razvedeni četiri mjeseca zbog razdoblja čekanja od šest mjeseci. Nakon razvoda muškarac je nastavio dalje i ponovno počeo izlaziti.

Ali, jednu je noć primio poziv od svoje bivše žene. Kaže da mu to nije bilo neobično jer su ostali u kontaktu, ali ga je začudilo i alarmiralo što je poziv bio u jedan sat ujutro. Odlučio se javiti, a bivša mu je žena samo rekla 'Sretna godišnjica'. Muškarac je bio u polusnu, zahvalio se i otišao spavati. Ali, onda ga je ujutro dočekala hrpa poruka od nje. Kaže: „Nisam shvaćao što se događa pa sam je odlučio nazvati. Ona je vikala na mene i plakala jer joj nisam zaželio sretnu godišnjicu“.

Muškarac je rekao da je bio potpuno zbunjen komentarima svoje bivše supruge, ali kada joj je istaknuo da su sada razvedeni pa se godišnjica više ne slavi, ona mu je poklopila slušalicu. Dodao je: „Bio sam tako zbunjen i samo sam rekao 'razvedeni smo'. Vikala je na mene još malo, ali prije nego što sam uopće uspio doći do riječi, prekinula je slušalicu. Pokušao sam je ponovno nazvati, ali ne javlja mi se. Osjećam se kao da nisam rekao ništa loše, ali i dalje se osjećam užasno. Ne znam je li ono što sam učinio bilo ispravno ili pogrešno“.

Mnogi su ljudi komentirali muškarčevu objavu te ga uvjeravali da ne treba slaviti godišnjicu braka koji je gotov. Ali, neki su i suosjećali s njegovom bivšom suprugom jer su rekli kako se ona teško nosi s njihovim razvodom.  Jedna je osoba rekla: „Nisi napravio apsolutno ništa loše. Vaša godišnjica više ne postoji“. Dok je drugi dodao: „Nije standardno ponašanje čestitati svojoj bivšoj godišnjicu, kroz kakve god emocionalne previranja ona prolazila na današnji dan. I siguran sam da je to teško i škodi joj. Ali, to ne znači da si učinio nešto loše. Odvajaš se i ideš dalje. Točno ono što bi trebao raditi“.  A, treći je napisao: „Čini se da se ona sve teže nosi s prekidom, ali to ne znači da trebate činiti nešto drugačije. Nastavite dalje“.  

Snimka svadbe: 'Svekrva je došla u vjenčanici, trebala sam tada shvatiti da slijedi i razvod'

 

Komentara 1

Avatar ucjena
ucjena
05:38 21.03.2023.

Napravila je svemu, već joj je švaler čestitao kita s mašnom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije