Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakvi zahtijevi

Muškarac na Tinderu traži djevojku: Moraš imati svoj stan i biti mi na raspolaganju

Reddit
29.03.2019.
u 18:13

Chad, za profilnu je fotografiju na Tinderu postavio onu koja prikazuje njegovo tijelo, a ako vas je to kao ženu privuklo, ovo biste trebali ispunjavati ako želite na spoj s ovim 26 - godišnjakom.

Ako tražite ljubav svog života na Tinderu, aplikaciji za upoznavanje, zasigurno ste barem jednom ostali iznenađeni nečijim profilom. Jedan 26- godišnjak privukao je pažnju svojim profilom, odnosno, onim što zahtijeva od svoje buduće partnerice.

Čini se kako su ovakve aplikacije za upoznavanje "otvorile" prilike mnogima da budu otvoreniji nego što inače. Ili barem iskreniji. Ili zahtijevniji.

Chad, za profilnu je fotografiju na Tinderu postavio onu koja prikazuje njegovo tijelo, a ako vas je to kao ženu privuklo, ovo biste trebali ispunjavati ako želite na spoj s ovim 26 - godišnjakom.

Plavuša ste ili brineta. Ne pijete, ne pušite i ne uzimate nikakva opojna sredstva. Svo svoje vrijeme morate posvetiti njemu i biti mu na raspolaganju kada god on poželi. Morate ići u teretanu dvaput tjedno, imati svoj stan, stabilna primanja. Navodi i kako njegova izabranica treba izbjegavati noćne izlaske s prijateljicama i ne prilaziti drugim muškarcima. Ako niste takva osoba, ovog biste muškarca trebali zaobići na Tinderu. 

Pogledajte i video Bikini ples u zrakoplovu

 

Ključne riječi

Komentara 3

GE
generacija57
18:28 29.03.2019.

Lud čovjek

JU
junkerovkaputzapovlačenje
19:59 29.03.2019.

ovo mi liči na sauchu,sokola,jandrokovića,marka milića......... lezilebovići koji nikad ništa konkretno nisu radili misle se prošvercati i u brAKU

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije