Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne zamjera joj ništa

Muškarac ispričao; 'Dao sam bubreg mami svoje djevojke, a ona me za mjesec dana ostavila...'

@uziel.ms
21.01.2022.
u 16:30

- Nemam ništa protiv nje, u dobrim smo odnosima. Nismo prijatelji, ali se ni ne mrzimo - rekao je Martinez dodavši kako 'nije ni pomislio da će mu video biti toliko gledan'...

Meksikanac Uziel Martinez objavio je nedavno video koji je brzo postao viralan na društvenim mrežama, a u kojem objašnjava kako je bolesnoj mami svoje djevojke donirao bubreg, a ona ga nakon mjesec dana ostavila...

- Ne samo da me ostavila nego se odmah i udala! - rekao je Martinez u TikTok videu koji je pogledan više od 16 milijuna puta, a mnogi su, naravno, suosjećali s njim.

 5 stvari koje žene primijete na muškarcima na prvom spoju:

1/7

- Nemojte biti tako tužni, izgubila je velikog gospodina - komentirala je jedna žena i poručila mu da će sigurno naći bolju ženu, koja će ga cijeniti.

Martinez je kasnije rekao i da je s bivšom usprkos svemu ostao u dobrim odnosima, te da joj ništa ne zamjera.

@uziel.ms Responder a @danieladaniberta ya no se puede lo siento 😂😂😂 #parati #fyp #viral #trend ♬ sonido original - Uziel Martínez

- Nemam ništa protiv nje, u dobrim smo odnosima. Nismo prijatelji, ali se ni ne mrzimo - objasnio je i dodao kako 'nije ni pomislio da će mu video biti toliko gledan'.

- Sve je super, imam još jedan bubreg, to mi je dovoljno! - zaključio je u komentarima, a prenosi The Sun.

 Pustili mačku video vjeverice, a on napao zaslon i odmah požalio!

Ključne riječi

Komentara 3

MO
montello
13:36 22.01.2022.

Covjek joj spasio mamu a ona tako.mu zahvalila

Avatar drug Joža
drug Joža
18:41 21.01.2022.

Ostao ti je još jedan bubreg, možda još koga upoznaš

DU
Deleted user
16:49 21.01.2022.

Traži bubreg nazad....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije