Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Festivalska linija

Mulberryjeva nova kolekcija torbi inspirirana festivalima

tassel
Foto: Mulberry
1/4
15.06.2012.
u 00:01

Naša kolekcija torbi Tassel inspirirana je predivnim djevojkama koje se ne boje na festivalima pokazati svoj stil te koje se ne boje malo engleskog blata, rekla je Mulberryjeva kreativna direktorica

Nakon torbi inspiriranih muzama Alexom Chung i Lanom Del Rey, britanska modna kuća Mulberry za novu je kolekciju Tassel inspiraciju potražila u "običnim" Britankama koje redovito odlaze na festivale i oduševljavaju spontanim, originalnim odjevnim kombinacijama.

A nove tasselice, čije cijene iznose od 3700 kuna za miniverziju do gotovo 19.000 kuna za veliku torbu, već nose mlade trendseterice, koje su ujedno i Mulberryjeve muze, poput Emme Watson, Kate Bosworth, Lily Collins i Tali Lennox.

– Naša nova kolekcija torbi Tassel inspirirana je predivnim djevojkama koje se ne boje ni na festivalima pokazati svoj stil te se ne boje malo engleskog blata – rekla je Mulberryjeva kreativna direktorica Emma Hill.

Iako velika tasselica podsjeća na torbu posvećenu trendseterici Alexi, Mulberry ju je transformirao u pravu festivalsku torbu koja odiše rokerskom vibrom.
– Upravo zbog toga što smo našoj klasičnoj torbi (Alexa Chung) podarili novi, moderniji izgled, sigurni smo da će ova kolekcija biti popularna. Ne samo što su naše torbe sjajan modni dodatak nego se mogu kombinirati uz sve odjevne kombinacije. A osim u klasičnim bojama, izrađene od brušene i glatke kože, tasselice dolaze i u otkačenom tigrastom uzorku – nadodala je Hill.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije