Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

MSC Grandiosa je osvijetlila rijeku Labu na svečanosti krštenja

MSC Cruises
Foto: MSC Cruises
1/11
12.11.2019.
u 08:30

MSC Grandiosa je krštena tijekom finalne večeri proslave u Hamburgu; Najduža svečanost pridruženja floti za MSC Cruises s više od 14.000 putničkih agenata

MSC Cruises je ove subote u Hamburgu krstio brod MSC Grandiosa, najnoviju i ekološki najnapredniju perjanicu flote, na četvrtu i finalnu noć proslave u Blue Portu. Proslava je vrhunac najveće i najduže svečanosti krštenja ikad koja je obuhvatila 27 dana, 8 zemalja i 11 luka s više od 14.000 putničkih agenata iz svih krajeva svijeta. Nakon krštenja, MSC Grandiosa je krenula na veliku turneju koja će uključivati Southampton (UK), Lisabon (Portugal), Barcelonu (Španjolska), Marseille (Francuska) i Genovu (Italiji) prije početka redovnih 7-noćnih krstarenja 23.11.

To je izvanredan doček za izvanredan brod. Dizajniran za još čišću emisiju i uz poboljšane cjelokupne performanse zaštite okoliša na moru i kopnu, MSC Grandiosa je opremljena s najnaprednijim vrhunskim tehnologijama te postavlja nove standarde održivosti na moru.

Gosti svih dobnih uzrasta mogu pronaći nešto za sebe na brodu, uključujući:

  • Dvije nove, originalne predstave Cirque du Soleil at Sea ekskluzivno za goste MSC Cruisesa
  • 93 metra duga mediteranska šetnica s međunarodnim trgovinama i restoranima
  • Umjetnički doživljaj uz grafike Edgar Degasa iz serije Danse Dessin
  • Dječje područje osmišljeno u suradnji s partnerima Chicco i LEGO
  • Prvi na svijetu virtualni osobni asistent za krstarenje – ZOE – u svakoj kabini

Od samog dolaska u Hamburg 6.11., MSC Grandiosa je bila zvijezda svjetlosne predstave u Blue Portu. Spektakularne svjetlosne instalacije poznatog umjetnika Michaela Batza okupale su luku u nijanse plave boje koje simboliziraju dugogodišnju predanost MSC Cruisesa moru, dok je upečatljiva silueta broda MSC Grandiosa blistala uz poznatu koncertnu dvoranu Elbphilharmonie na hamburškoj rijeci Labi.

Foto: MSC Cruises

Tradicionalna svečanost krštenja odvijala se na različitim lokacijama na brodu uz voditeljicu, talentiranu glumicu, TV voditeljicu, model i pjevačicu, Michelle Hunziker i suvoditelja, glumca i TV voditelja, Jochena Schroppa, jednog od najomiljenijih njemačkih zabavljača.

Proslavi tu nije bio kraj – na obali rijeke Labe smjestio se „MSC Village“ koji je proslavu donio i na kopno dočekujući 5.000 mještana glazbom uživo i kamionima s hranom. Gostima se pridružio popularni njemački TV par Annemarie & Wayne Carpendale u ulozi voditelja i domaćina.

Glavni spektakl večeri se dogodio kada je MSC Grandiosa prošla uz Elbphilharmonie, kada je posebna svjetlost obasjala brod i zgradu. Zatim je zauzela središnje mjesto na rijeci Labi dok je kuma Sophia Loren službeno imenovala svoj 15. brod MSC Cruisesa, nakon čeka je uslijedio izvanredan vatromet.

Foto: MSC Cruises

Gosti su potom na brodu uživali u gurmanskom jelovniku od četiri slijeda kojeg je osmislio poznati njemački chef s 3 Michelinove zvjezdice, Harald Wohlfahrt, nakon čega je uslijedila zabava na Galleria Grandiosa, brodskoj legendarnoj mediteranskoj šetnici s 93 m dužine, uz popularnog njemačkog DJ-a Mousse T. i britansku pjevačicu Emmu Lanford.

MSC Grandiosa će započeti sa svojim redovnim 7-noćnim krstarenjima zapadnim Mediteranom 23.11. sa čak 6 ukrcajnih luka, posjećujući Genovu, Civitavecchiju, Palermo, Vallettu, Barcelonu i Marseille.

Saznajte više o brodu MSC Grandiosa  ovdje.

Pogledajte video broda MSC Grandiosa  ovdje.

Pogledajte video sa svečanosti krštenja broda MSC Grandiosa ovdje.

#GreatnessAtSea / #MSCGrandiosa

Foto: MSC Cruises

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije