Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Može li bolje?

Možete li zamisliti da vas netko plaća za jedenje sira? Upravo to nudi jedna američka tvrtka!

shutterstock
26.06.2020.
u 16:36

Nagrade, bonusi, dobra plaća - sve to za isprobavanje raznih vrsta sireva.

Možete li zamisliti da vas netko plaća samo za jedenje sira? Upravo to nudi tvrtka Whisps koja radi razne grickalice od te, mnogima omiljene, namirnice. Oni traže osobu koja bi isprobavala sireve i grickalice koje naprave, prenosi LADBible. Jednom mjesečno poslat će vam hranu koju bi trebalo testirati, a nude i edukacije s trgovcima mliječnih proizvoda. Također, nove ideje su uvijek dobrodošle, pa možete uključiti maštu i slati prijedloge. 

U nekim zemljama za vrijeme pauze za ručak stignete i odspavati!

Osim toga, nude i jako dobar iznos novaca. U zamjenu za recenzije zaposlenik će dobiti 1500 dolara stipendije i 2000 dolara plaće. Uz to, sve pogodnosti i nagrade koje dobije vrijede još 1500 dolara. Sve zajedno, u godinu dana dobit ćete 3500 dolara, odnosno malo više od 24 000 kuna. Zvuči zaista dobro, zar ne?

Izvršna djelatnica Illana rekla je: "Sanjala sam o poslu gdje mogu isprobavati sireve i biti plaćena za to, a sada sam jako uzbuđena što će to moći raditi još netko. Bit će ovo zabavan natječaj, jedva čekam primiti prijave."

Natječaj je otvoren za ljude iz Amerike, a jedan od uvjeta je da imaju više od 21 godinu. Nikakvo iskustvo nije potrebno, samo kod prijave treba objasniti zašto volite sireve, da ste sir koji bi bili i zašto i što ćete donijeti ovom poslu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije