Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Tako sam upoznao suprugu'

Može li 'seks za jednu noć' voditi do vječne ljubavi? Odgovori muškaraca će vas iznenaditi

seks
Foto: Thinkstock
06.03.2017.
u 20:01

- Bilo koji događaj može voditi do ljubavi - jedan je od odgovora muškaraca.

Može li "seks za jednu noć" dovesti do veze koja će trajati "dok ih smrt ne rastavi"?

Jedan korisnik Reddita postavio je to pitanje, a odgovori muškaraca mnoge će iznenaditi jer je "jači i grublji" spol reagirao s vjerom da se prava ljubav može roditi iz neobavezne zabave, što "seks za jednu noć" zasigurno jest, piše Elite Daily.  - Bilo koji događaj može voditi do ljubavi - odgovorio je jedan korisnik koji smatra kako nije "bitno mjesto, već osoba" s kojom završite. 

"Jasno da može voditi do ljubavi

- Seks za jednu noć ne znači da osoba s kojom ste završili nije kompatibilna s vama. Jasno da može voditi do ljubavi. Nije se meni dogodilo, ali prijateljica moje supruge 'pokupila' je dečka u noćnom klubu. Sada, tri godine kasnije, žive zajedno i planiraju vjenčanje - kazao je drugi korisnik. 

- Ako spavaš s nekim tako brzo, to znači da postoji neki oblik privlačnosti među vama - smatra još jedan korisnik Reddita koji je odgovorio na pitanje. Dodao je da potom treba vidjeti i odgovaraju li si partneri i emocionalno.

"Tako sam upoznao svoju suprugu

Tri korisnika je podijelilo svoja iskustva i iz prve ruke potvrdilo da seks za jednu noć može voditi do prave ljubavi. - Tako sam upoznao svoju suprugu - priznao je korisnik. 

- S mojom bivšom sam imao seksualni odnos na prvom spoju i potom smo deset godina bili skupa.  Prošle godine smo prekinuli jer su nam životni putevi krenuli u različitim smjerovima, ali smo još uvijek dobri prijatelji - piše korisnik Reddita. 

Znači, muškarci smatraju kako je moguće da seks za jednu noć dovede do vječne ljubavi, ali je pitanje koliko njih na taj način zaista i traži pravu ljubav.  Vjerojatno je veći broj onih koji samo žele zabavu, a tako upražnjena donosi i mnoge opasnosti pa prije upuštanja u avanturu treba dobro razmisliti. 

>>3 stvari koje muškarci žele da radite u krevetu, a neće ih tražiti

>>Ako želite imati više seksa, onda ovo trebate prestati raditi....

Komentara 8

Avatar southman
southman
07:30 07.03.2017.

A zašto je pristala baš s tobom na takav seks,..., vjerovarno jer si upravo ti taj fatalni muškarac,..hahaha,...dok ne naleti drugi fatalni,,,i brže nego misliš !?

Avatar Maxich
Maxich
23:16 06.03.2017.

I nakon toga je dala svim poštarima u kvartu. Valjda je provjerio čiji su ostavljeni paketi.

Avatar BigBadWolf
BigBadWolf
23:09 06.03.2017.

To nepali ako si sa dve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije