Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

„More je za svako dijete“ – more radosti i prvih prijateljstava koja se uvijek pamte

Naša djeca
16.08.2023.
u 14:08

Savez društava „Naša djeca“ Hrvatske i tvrtka Jadranka turizam u sklopu revitalizacije projekta „More je za svako dijete“ ove su godine omogućili ljetovanje za 32 djece koja dolaze iz obitelji slabijeg imovinskog stanja.

Djecu je od 12. do 19. srpnja ugostio Family Hotel Vespera, jedan od hotela brenda Lošinj Hotels & Villas u vlasništvu tvrtke Jadranka turizam, u kojem su djeca u sklopu programa imala priliku koristiti i sve zabavne atrakcije hotela.

Za djecu, odgajatelje i predstavnike Saveza društva „Naša djeca“ tvrtka Jadranka turizam u svom Family hotelu Vespera osigurala je puni pansion i udobne obiteljske sobe, kao i korištenje prostranog Family Aqua Fun kompleksa vanjskih bazena na tri razine. U samom hotelu djeca su, ovisno o dobi, mogla uživati u Mini Clubu uz didaktičke i društvene igre, kao i stolnom tenisu, nogometu, pikadu te igraćim konzolama. U neposrednoj blizini hotela nalaze se dva dječja igrališta, a za najmlađe goste Family Hotel Vespera nudi i dječji buffet doručak, mini disco i predstave. Zbog svog smještaja i usluga koje uključuju brojne aktivnosti za sve dobne skupine, Family Hotel Vespera jedan je od najčešćih izbora obitelji s djecom.

Iznimno smo sretni što je ovaj hvalevrijedan projekt ponovno pokrenut i što smo već prve sezone ugostili 32 mališana slabijeg imovinskog statusa. Želja nam je bila tijekom tjedan dana djeci pružiti nezaboravno morsko iskustvo kojeg će se rado sjećati i prepričavati ga. Prva prijateljstva se uvijek pamte, a upravo je to rečenica koja povezuje misiju Jadranka turizma sa Savezom društava 'Naša Djeca' Hrvatske. Dječji osmijeh i novostečena prijateljstva dokaz su da je ovo ljeto rušilo barijere i otvorilo mnoga srca“, rekli su iz tvrtke Jadranka turizam.

U sklopu programa djeca su imala organizirane i radionice plivanja, fotografiranja, likovno-kreativne i sportske radionice, ali i radionicu o ugostiteljskim kompetencijama, s ciljem približavanja ugostiteljstva i zanimanja unutar te industrije djeci.

Humanitarni program „More je za svako dijete“ projekt je Saveza društava „Naša djeca“ Hrvatska koji se godinama provodio, a nakon stanke ove se godine vratio s ciljem provođenja organiziranih ljetovanja za djecu slabijeg imovinskog statusa. Ljetovanja s Društvom „Naša djeca“ za mnogu su djecu ujedno bila prva prilika da zaplivaju u moru.

Unutar tvrtke Jadranka turizam posluje brend Lošinj Hotels & Villas (LH&V), koji uključuje šest hotela, 11 restorana te nekoliko vila i apartmana na najatraktivnijim lokacijama otoka Lošinja. U ponudi ima hotele s 4 i 5 zvjezdica koji zadovoljavaju različite preferencije gostiju. Jadranka turizam pod brendom Camping Cres & Lošinj upravlja s četiri kampa na otocima Lošinju i Cresu, od kojih se u jednom nalazi aquapark. Tvrtka također nudi organizaciju izleta, zabavu i sportske sadržaje, pružajući integrirano iskustvo za svoje goste.

Lošinj Hotels & Villas istaknuti je lanac luksuznih hotela i vila smještenih na bajkovitom otoku Lošinju u Hrvatskoj. Gostima pruža jedinstveno iskustvo, spajajući lokalne tradicije s modernim luksuzom u očaravajućem, prirodnom okruženju. Otok Lošinj ima bogatu lječilišnu baštinu koja datira još od kraja 19. stoljeća, a Lošinj Hotels & Villas posvećeni su očuvanju i promicanju naslijeđa luksuza i wellnessa.

Lošinj Hotels & Villas posjeduje i upravlja s nekoliko objekata, koji uključuju Hotel Bellevue, Boutique Hotel Alhambra i niz ultraluksuznih povijesnih vila kao što su Captain’s Villa Rouge, Villa Hortensia, Villa Mirasol i Villa Hygeia. Najnoviji dodatak kolekciji, Villa Sea Princess Nika, otvorena je ovog ljeta. Svaki objekt nudi gostima neusporedivo iskustvo, spajajući povijest otoka, prirodne ljepote i posvećenost dobrobitima sa smještajem i uslugama svjetske klase. Gosti mogu uroniti u lošinjsku tradiciju liječenja, prepustiti se pomlađujućim spa tretmanima i uživati u luksuznom gostoprimstvu u Lošinj Hotels & Villas.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije