Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
utrka s vremenom

Morala je roditi dijete na stražnjem sjedištu auta: 'Bilo je strašno, ali mama me uspješno porodila'

Lorien Williams
13.09.2023.
u 09:30

24-godišnja Lorien Williams bila je na putu za bolnicu kada je shvatila da su trudovi postali prejaki i da je porod krenuo.

Novopečena mama nije imala drugog izbora nego roditi u stražnjem sjedalu svog automobila, a njena mama pomogla joj je da se uspješno porodi. 24-godišnja Lorien Williams bila je na putu za bolnicu kada je shvatila da su trudovi postali prejaki i da je porod krenuo. Njezina sestra, Deanna Bass, koja je vozila auto, stala je, a mama, Hayley Williams nazvala je hitnu. Hitna služba razgovarala je s Hayley tijekom poroda, pomažući joj da porodi vlastito unuče, prenosi Metro.

Lorien, bivša njegovateljica, a sada kućanica, rekla je: 'Još uvijek ne mogu vjerovati da se to stvarno dogodilo, to je ludo. Nitko nije mogao predvidjeti da će se ovo dogoditi. Da smo stigli u bolnicu, moja sestra ne bi mogla biti u sobi da vidi moj porod. Na neki način, trenutak je bio poseban za sve nas'.

VEZANI ČLANCI: 

Lorien je pozvala svoju sestru i njezinu djecu na večeru u kolovozu prošle godine kada je bila u visokom stupnju trudnoće s bebom Harper-Rae. Dok je čekala da dođu, uputila se u vrt sa svojom trogodišnjom kćeri Ruby. 'Čistila sam vrt i trebala sam odmor, pa sam sjela na trampolin svoje kćeri i osjetila sam pucketanje, a zatim primijetila da mi je pukao vodenjak', prisjetila se Lorien.

U panici je pozvala svoju sestru Deannu u pomoć. 'Bila sam posve sama i prestrašena. Počela sam paničariti preko telefona, ali mi je pomogla da se smirim', rekla je Lorien. Deanna je tada dojurila s vlastitom djecom kako bi bila sa svojom sestrom. 'Odlučila sam pričekati jer me nije jako boljelo, ali tijekom tih sati vodenjak mi je neprestano curio', rekla je Lorien.

VEZANI ČLANCI: 

Otišla je u bolnicu kako bi se porodila prirodnim putem, ali poslali su je natrag doma u malo poslije ponoći. No, ubrzo po dolasku kući bila je u 'agoniji'. Vratila se u sestrin auto kako bi se vratila u bolnicu, zajedno sa svojom mamom i 23-godišnjim partnerom, Lukeom Sermandelom u 2.45 ujutro. No samo 15 minuta kasnije, njezina je mama u rukama držala bebu Harper-Rae.

Porođaj nije prošao sasvim glatko, jer su Hayley i Deanna primijetile da je pupčana vrpca omotana oko vrata novorođenčeta. Lorien je rekla: 'Stvarno sam se uplašila. Pokušavali su povući vrpcu, odmotati je s njezina vrata'. Srećom, uspjeli su i Harper-Rae je sa svojom mamom sigurno odvezena u bolnicu.

Lorien je rekla: 'Nevjerojatno je kako se to dogodilo, vratila sam se kući iz bolnice oko pola jedan, a onda sam je dobila u 3:03 ujutro. Harper sada govori - kaže 'mama' i 'tata'. Sjajno joj ide. Da mogu, sutra bih sve ponovila'.

Kroz 21 godinu rodila 14-ero djece: 'Svi nas stalno pitaju otkud nam novci za sve njih...'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije