Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
boji se ostati sam

'Moja supruga redovito me vara s drugim ženama, počinje me to jako smetati'

shutterstock
04.05.2022.
u 20:17

Sada se pridružila seks klubu i nestaje barem jednom mjesečno, dok on sjedi kod kuće i brine se što ona smjera.

– Moja supruga stalno ide na ženske seksualne zabave i meni je dosta. Nisam pristao na  ovo u našem braku. Zajedno smo pet godina i ona je uvijek bila divlja u spavaćoj sobi. Njena potreba za seksom je nezasitna. Ima punu kutiju donjeg rublja i seks igračaka, a ja sam uvijek bio spreman za sve što je htjela učiniti – napisao je jedan muškarac za The Sun.

Počela je pričati o seksu u troje. Mislio je da misli s drugim muškarcem, ali je rekla da bi htjela probati seks sa ženom, na što je on pristao. Na internetu je našla ženu koja je pristala na seks, pa su se nakon nekoliko pića u pubu vratili kući i otišli u krevet.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

– Zabavljao sam se nekoliko minuta, a onda mi je bilo čudno gledati suprugu s ovom ženom. Činilo se da je potpuno zaljubljena, dok sam ja bio izostavljen. Sljedećeg jutra moja supruga je rekla da je bila oduševljena svime i da želi probati još nešto sa ženom. Kasnije sam se vratio kući s posla i rekla je da se dogovorila da ode preko noći na ženski seks – nastavio je.

Tako je otišla sljedeći vikend. Ostala je u kontaktu putem poruke kako bi rekla da je sigurna i da se dobro zabavlja. Vratila se kući i rekla da joj je to bilo najbolje iskustvo u životu. Sada se pridružila ovom seks klubu i nestaje barem jednom mjesečno, dok on sjedi kod kuće i brine se što ona smjera.

– Pretpostavljam da niste htjeli otvoreni brak, ali ona očekuje da se složite s tim. Bi li bila sretna da nađete novog partnera za seks izvan braka? Možda osjeća da je biseksualna, ali trenutno se upušta u gay seks. Uklapate se u njezine planove jer joj dopuštate da ode bez svađe. Vrijeme je za ultimatum. Želi li ona ostati u vašem braku s vama ili nastaviti s ovim hedonističkim načinom života? Ne može imati oboje. Ako ostane, potražite dodatnu podršku od savjetnika za parove da vidite možete li prebroditi ove probleme – odgovorila mu je Deidre.

Ove bebice redovito idu na terapiju glazbom koja im pomaže za vrijeme liječenja od različitih bolesti ❤

Ključne riječi

Komentara 2

ST
stefekov
20:50 04.05.2022.

Sta te smeta j ...i ih sve po redu dok stignes...

MO
montello
14:52 06.05.2022.

Sad i ti nju varaj ne voli te

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije