Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Par puta ga je uhvatila

'Moja supruga nikad nije zainteresirana za seks pa za to tražim žene online, mislim da to nije varanje'

Muškarac
Shuttershock
17.02.2022.
u 22:40

- U braku smo 24 godine, a ona se fizički udaljila, dok je moj libido veći nego ikad - rekao je.

Moja supruga nikad nije zainteresirana za seks, ne želi čak ni da se poljubimo ni mazimo pa ja online pronalazim žene koje će mi posvetiti pažnju, napisao je anonimni 56-godišnji muškarac u poruci seks terapeutkinji i The Sun kolumnistici, Deidre Sanders.

Supruga mu, kaže, svako toliko sazna za njegove veze na internetu, naljuti se i bude još hladnija prema njemu, pa on na neko vrijeme s tim stane ali onda im se opet javi.

5 razloga zašto žene traže razvod. I nije riječ samo o varanju

Muškarac
1/5

- U braku smo 24 godine, a ona se fizički udaljila, dok je moj libido veći nego ikad - rekao je, a kad god nešto pokuša, ona ga, kaže, odbije.

Osjećajući se odbačeno, priča, počeo je žensku pažnju tražiti drugdje, a zbog žena online se ponovno osjeća kao muškarac.

- Nekoliko me puta uhvatila i jako smo se posvađali pa bi prestao s tim, ali samo na neko vrijeme - rekao je.

Iako on to, kaže, ne smatra varanjem, jasno mu je da ona smatra pa bi zato što je voli htio to promijeniti.

- Ona kaže i da ne bih trebao toliko željeti seks u svojim godinama. Je l' nešto nije u redu sa mnom? - pitao je.

- Jedino što nije u redu je nedostatak komunikacije u vašoj vezi. 'Seksting' (seks preko poruka) je oblik varanja i svaki put kad vas supruga uhvati riskirate svoj brak - odgovorila mu je Deidre.

Može, kaže, razumjeti njegovu seksualnu frustraciju, kao i to da veza bez svakodnevne privrženosti može negativno utjecati na seksualni odnos.

- Ona mora shvatiti da ste na 'prijelomnoj točki', a vi morate razumjeti zašto je prestala željeti seks - rekla je, "a ako se to dogodilo uslijed menopauze dobro je i da posjeti svog liječnika".

Istraživanje: Muškarci pomisle na seks 19, a žene 10 puta dnevno!

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
14:55 18.02.2022.

I bolje nadi drugu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije