Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
treba savjet

'Moja ljubavnica ne može izabrati između mene i svog muža. Trebam li mu reći istinu?'

shutterstock
06.08.2022.
u 21:25

Njegova ljubavnica užasnuta je pomisli da njezin suprug sazna.  Kaže da ne želi da je prisiljava i rekla je da mu ne bi mogla oprostiti da to učini.

– Jednu minutu moja ljubavnica pakira svoje torbe i sprema se napustiti muža, a sljedeće se koleba. To traje već deset mjeseci i u iskušenju sam poduzeti drastične mjere. Ja sam 27-godišnji muškarac, a moja ljubavnica ima 35 godina i udana je s malim sinom i kćeri – napisao je za The Sun.

Upoznali su se na poslu i sprijateljili tijekom radnog večernjeg izlaska. Do tada su bili vrlo koketni i zapravo se ništa nije dogodilo, ali tijekom našeg noćnog izlaska rekla mu je da ne može prestati misliti na njega. Na kraju večeri predložila je da odu negdje drugdje i provedu noć zajedno. Bila je potrebna sva samokontrola, ali odbio je jer sam živio sa svojom djevojkom s kojom je bio šest godina.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

– Budući da sam se osjećao tako krivim znajući da toliko želim ovu ženu, završio sam vezu sa svojom djevojkom. Moja je ljubavnica rekla da će učiniti isto, samo što nikada nije bilo dobro vrijeme. Od tada smo zajedno provodili noći na radnim putovanjima i potpuno sam se zaljubio u nju. Kaže da i ona mene voli. Ono što je trebala biti afera postala je prava veta.  U jednom trenutku moja ljubavnica mrzi svog muža i spremna ga je napustiti, a onda je se predomišlja – nastavio je.

Pita se treba li reći njenom mužu, pa da je njihova afera na vidjelu. Njegova ljubavnica užasnuta je pomisli da njezin suprug sazna.  Kaže da ne želi da je prisiljava i rekla je da mu ne bi mogla oprostiti da to učini. Kaže da bi bili zajedno prije nekoliko mjeseci da nije bilo njezine djece. Ne zna da li da riskira razotkrivanje afere. Osjeća da je između njih gotovo ako to učini.

– Koliko god bilo primamljivo, nemojte reći ništa njezinom mužu- Siguran sam da voli seks i biti s vama, ali unatoč tome što kaže, ne možete znati je li to istina. Čini se da joj je ugodno tu gdje jest. Mogli biste čekati godinama. Mogla bi jednostavno uživati ​​samo u zabavnom seksu dok njezin brak prolazi kroz loše vrijeme. Recite joj da prekidate s njom i prekinite svaki kontakt. Na poslu možete ostati civilizirani i pristojni. Mladi ste, sa cijelim životom pred vama. Izgradite svoj društveni život i dajte si priliku da upoznate novu partnericu – odgovorila mu je Deidre.

Psiholozi otkrili kako se manje svađati s partnerom: Pomaže i odvojeno spavanje!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije