Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne želi prekinuti

'Moj seksualni nagon se smanjio i sada ne mogu pratiti svog mlađeg supruga'

Pixabay
23.12.2021.
u 20:35

Nedostatak seksa počinje predstavljati veliki problem u njihovoj vezi, a ona se boji da, ako se nešto ne promijeni, njihov brak više neće moći opstati.

– Moj seksualni nagon je pao i sada ne mogu pratiti svog mlađeg supruga. Imam 53 godine i kada sam upoznala svog supruga, koji sada ima 37, prije 10 godina, imali smo fantastičan seksualni život – napisala je jedna žena za The Sun.

U početku veze, oboje su bili u najboljim godinama i imali visoke seksualne nagone, a što je njenom suprugu nedostajalo iskustvom, nadoknadio je energijom i entuzijazmom. Nisu se mogli zasititi jedno drugoga i seks je bio veliki dio njihove veze - imali bi ga dva do tri puta dnevno. 

Stručnjaci otkrili dan i sat: Ovo je najbolje vrijeme u tjednu za seks!

1/6

– No, u posljednjih nekoliko godina počela sam odustajati od seksa. Nije da ne uživam kad sam raspoložena, samo sam rijetko raspoložena. Nekada sam maštala o seksu po cijele dane, sada uopće ne razmišljam o tome. Ako sam umorna, radije bih se samo sklupčala u krevetu uz dobru knjigu i otišla spavati – nastavila je.

Nekada je ona bila ta koja je inicirala seks, sada to radi samo njezin suprug, a i ona ga često odbija. Nedostatak seksa počinje predstavljati veliki problem u njihovoj vezi, a ona se boji da, ako se nešto ne promijeni, njihov brak više neće moći opstati.

– Mnoge žene u srednjim godinama smatraju da kako se približava menopauza njihov libido opada. To je zbog gubitka ženskih hormona, što vjerojatno također objašnjava zašto vam je seks neugodan. Molim vas, nemojte smatrati da morate imati seks samo da biste zadovoljili svog muškarca – započela je psihoterapeutkinja Deidre odgovor.

– No, ako želite poboljšati svoj seksualni nagon i riješiti problem nelagode, možete dogovoriti sastanak sa svojim liječnikom opće prakse kako biste razgovarali o tretmanima menopauze. Razgovarajte sa svojim mužem o tome i predložite da nađete neku vrstu kompromisa. Jasno dajte do znanja da ga volite i želite biti intimni, ali ne možete biti kao prije – zaključila je.

Zašto tijekom blagdana vješamo vijenac na vrata? Pogledajte od kud dolazi taj običaj:

Ključne riječi

Komentara 2

ČS
Čuvaj se senjske ruke
21:28 23.12.2021.

A da ide pratiti susjeda?

MO
montello
14:41 24.12.2021.

Naci ce on drugu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije