Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
party u floresu

Modna krema uz Diva Style i Jakoba Bolotina

diva style
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/9
18.12.2014.
u 12:00

Naslovnicu novog broja Dive STYLE krasi predivna scenaristica, spisateljica i glumica Jelena Veljača, a fotografski hommage nekim prošlim vremenima i kontrastu unutarnjeg i vanjskog svijeta glumaca potpisuje genijalni Mladen Šarić

Magazin Diva STYLE predstavio je proteklog tjedna svoj novi broj, a ilustrator Jakob Bolotin izložbu portreta najznačajnijih osoba iz modne industrije, što je bio dovoljan razlog da se u zagrebačkom caféu Flores okupe brojni kreativci i drugi poklonici lijepog kako bi u svečanoj i razdraganoj atmosferi, uz Bolfan vina i pjenušce, nazdravili ovim projektima.

Naslovnicu novog broja Dive STYLE krasi predivna scenaristica, spisateljica i glumica Jelena Veljača, a fotografski hommage nekim prošlim vremenima i kontrastu unutarnjeg i vanjskog svijeta glumaca potpisuje genijalni Mladen Šarić. – Rad na svakom novom broju magazina avantura je za sebe, a ja sam sretna što sam ovu avanturu imala prilike dijeliti s izvrsnim autorima poput Veljače, Korkuta, Šarića, Grubišića, Matkovića, Vlaovića i Loredane Bahorić – rekla je glavna urednica Dive Style Tonkica Zlački te dodala: – Magazin je spoj naših stavova, spoznaja, promišljanja, ali i emocija. A ono što nas vodi u toj potrazi za malim i veliki stvarima koje život čine ljepšima jest strast.

Uživamo na tom putu i vjerujem da je to jedini način da i čitatelji uživaju u našem radu. Za naslovnicu i glavni intervju Dive STYLE Mladen Šarić ovjekovječio je Jelenu Veljaču u stilu diva 50-ih i 60-ih poput Marilyn Monroe, Dovime i Brigitte Bardot, a zvijezda naslovnice je na promociji izjavila: – Bez Mladena Šarića, Tonkice Zlački, Nenada Korkuta i kreativaca poput njih ne bi bilo moguće igrati se s modom, kreativnošću i umjetnošću na našem malom tržištu koje je ponekad uistinu tako zatvoreno. Redakcija je ponosna i na suradnju s Charlie Designom i Loredanom Bahorić, koja je autorica infinity šala koji se prodaje uz magazin.

>>Roksanda Ilinčić otkriva što osjeća kada odijeva Obamu ili Kate Middleton

>>'Ja sam sretna doma, a kad si sretan doma, sretan si svuda, s novcem ili bez njega'

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
13:32 12.01.2015.

predivna Jelena Veljača, genijalni Mladen Šarić, a sve potpisuje pre...hmmm...bilo kaj Eva Misirača. A istina je da Hrvatska na modnoj karti Evrope ne postoji, da (nazalost) nemamo niti jednog kreatora koji bi bilo sto znacio vise od 20 metara oko vlastite osi, da avangardom nazivamo Olju Vori, da modu kroji "Modni Mačak" i ostale jos poraznije cinjenice....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije