Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vratio mu je osmijeh na lice

Moderni heroj: Kupio je ukradeni bicikl kako bi ga vratio pravom vlasniku

Ste Burke
22.01.2020.
u 20:20

Muškarac iz Liverpoola vraća vjeru u dobre ljude - kupio je ukradeni bicikl i vratio ga pravom vlasniku.

Ste Burke primijetio je bicikl koji vrijedi 11 600 kuna i kupio ga za 700. Nakon kupovine objavio je fotografiju na Twitteru i napisao: "Je li netko izgubio bicikl? Kupio sam ga za 700 kuna upravo i ima lokot na sebi, a želim ga vratiti pravom vlasniku. Navodno je iz Crosby područja. Znam da vrijedi oko 11 000 kuna."

Foto: Ste Burke

Korisnici društvene mreže dali su sve od sebe, a uz tisuće komentara i retweetova bicikl je vraćen vlasniku, prenosi LADBible.com.

"Vlasnik mi je poslao poruku, imao je ključ lokota i papire od bicikla za koji je dugo štedio i skupio 11 tisuća kuna. Provalili su mu u kuću i uzeli bicikl."

Ste je ubrzo osvojio mnoga srca i titulu 'top muškarca'. Nije htio uzeti 700 kuna koliko je platio bicikl od vlasnika.

Za medije je rekao: "Zahvalio mi se. Kuća mu je opljačkana i prolazi kroz teško razdoblje, sretan je što je uspio vratiti barem bicikl. Htio mi je platiti kada dobije plaću iznos koji sam potrošio da kupim njegov bicikl, ali nisam htio uzeti."

Ključne riječi

Komentara 6

HO
horton
21:15 22.01.2020.

Malo mi je čudna priča. Ako nisi lopov i ne podržavaš krađu, onda obavijestiš policiju da netko prodaje ukradeni bicikl i policija obavi sav posao bez 700 kuna troška. Vjerujem da je pošten, ali mislim da je imao neki razlog zbog kojeg nije htio uvaliti lopova u probleme.

SZ
slaven.zadravec
08:08 23.01.2020.

Kradljivci bicikala bi bili sretni da ima više takvih heroja.

Avatar partner
partner
23:58 22.01.2020.

novinaru, nauci engleski ili daj nek ti neko prevede, hebes google translate. jer nije reko "Htio mi je platiti kada dobije plaću" nego je reko da je DOBIO placu u petak ( He told me he got paid on Friday)) i nije "dugo štedio" nego samo da je ustedio i na biciklu potroso £1200

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije