Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Chivas

Kako je biti u njihovom društvu? Mnogi poznati uživali u eleganciji na večeri kavalira

Chivas party u Laubi
Foto: PR FOTO
1/13
19.05.2016.
u 13:20

Aljoša Šerić je prisutnima priredio posebno iznenađenje pridruživši se Ervinu Baučiću u izvedbi hitova Ive Robića.

Mnogi su poznati sinoć uživali u Laubi na večeri kavalira. 

Kako bi proslavio lijepe manire muškarca i stil života koji se očituje kroz prijateljstvo, odanost, čast i hrabrost, Chivas je okupio veliki broj uzvanika i za njih pripremio elegantnu atmosferu uz nastup Ervina Baučića, koji je Chivasove goste odveo u neka davna vremena uz note legendarnih zagrebačkih šlagera i obrade nezaboravnih glazbenih uspješnica Ive Robića.

Tomislav Krajačić, jedan od Chivasovih domaćina, osvrnuo se na dosadašnje djelovanje Chivalira i svoj doprinos projektu, u sklopu kojega je donirao vizualni identitet jednom mladom i iznimno kreativnom hrvatskom poduzetniku. Aljoša Šerić je prisutnima priredio posebno iznenađenje pridruživši se Ervinu Baučiću u izvedbi hitova Ive Robića. U sklopu svog doprinosa zajednici, Aljoša je usrećio jednog dječaka donacijom glazbenog instrumenta. Tomislav Gugo svoj je doprinos projektu dao dijeljenjem znanja o demokratičnom ponašanju biciklista.

Poneseni atmosferom i motivacijom trojice domaćina, gosti su nastavili uživati u mnoštvu elegantnih sadržaja. Mnogi su kao uspomenu na događaj odnijeli fotografiju ili novo znanje s izložbe kavalirskih savjeta. Posebno uzbudljiv bio je dio večeri kada su se najhrabriji odlučili okušati u nagradnom natjecanju brzog vezanja kravate.

>>Kakav ste muškarac? Doznajte znate li zlatna pravila kavalirstva

>>Ovo su muškarci koji su u Hrvatskoj dobili titulu Chivalira

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije