Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jesu li pretjerali?

Mladoženjina prijateljica na svadbu došla u bijelom, a Tik Tok korisnici je napali: 'Ti si psiho!'

TikTok
06.07.2023.
u 15:30

Odabrala sam bijelu među četiri boje koje par navodi u 'kodeksu odijevanja', odnosno četiri koje su njima bile prihvatljive, objasnila je, no neke ni to nije umirilo pa su ženu nastavili vrijeđati...

Nekoliko trenutaka prije nego je na svojoj svadbi s temom "Super Mario" u Malibuu odšetala do oltara, buduća je mladenka primijetila prijateljicu svog zaručnika u haljini bijeloj poput vjenčanice, a priču o tome je na TikToku podijelila njena prijateljica i jedna od gošći na svadbi; i tako izazvala pravu lavinu 'hejt' komentara. Snimka koju je prijateljica objavila brzo je naime postala viralna, a u kojoj pokazuje ženu koja je na tu nedavnu svadbu došla u bijelom; udatu majku četvero djece Lanu Kaufman koja nosi dvodijelnu 'mliječnu' haljinu s pufastim rukavima ukrajinske modne kuće Gasanova, s gornjim dijelom izrezanim u top i prorezima do sredine bedara. Snimka je objavljena i pod popularnim TikTok hashtagom #GirlInTheWhiteDress gdje je imala više od 537.000 pregleda, a mnogi su ženu odmah osudili pišući kako 'nema poštovanja za mladenku', te kako je 'očito ovisna o pažnji'.

U sljedećem je videu pod naslovom "vrijeme za priču", autorica posta objasnila kako je baš bijela haljina koju je nosila Kaufman privukla pozornost svih gostiju s vjenčanja, a neki su čak, kaže, mislili da se ona taj dan udaje. "Svi su pričali o dami u toj haljini, a jedan od radnika iz lokala došao je do mog zaručnika i pitao ga je li ona mladenka”, ispričala je u svojoj objavi koja je prikupila nevjerojatnih 3,1 milijuna pregleda, a razbješnjeli su Tiktokeri odmah stali prozivati 'bezobzirnu ženu'.

@drobach White dress Saga part 2 #whitedress #weddingwhitedress #viralwedding #drama #greenscreen ♬ original sound - Kristina Drobach

“Više ju je ljudi zamijenilo za mladenku”, nastavila je, dodavši i da su u bijelom inače bile i mladenkina majka i još jedna gošća, ali je haljinu koju je nosila Kaufman izdvojila kao najneprikladniju. “Izdaleka je izgledala baš kao mlada”, zaključila je i dodala da je i 'prava' mladenka, s kojom je inače prijateljica gotovo deset godina, bila zgrožena njenim izborom.

Ipak, par je, kaže ona, odlučio da neće oko odjeće na svojoj svadbi dizati frku jer bi to pokvarilo dojam mirne ceremonije kakvu su željeli. A nakon bijesa koji je post potaknuo, Kaufman (dama u bijelom) je bila prisiljena otvoriti vlastiti TikTok profil i na njemu braniti svoj odjevni izbor.

"Odabrala sam bijelu među četiri boje koje par navodi u 'kodeksu odijevanja', odnosno četiri koje su dopuštene", objasnila je, no neke ni to nije umirilo pa su ženu nastavili vrijeđati.  "Dobro si znala što radiš", napisala je jedna korisnica. "Samo želim znati, što ti je mlada napravila?" dodala je druga, a neki su joj online zbog modnog izbora 'dijagnosticirali' i razne psihičke poremećaje.  “Ti si doslovno psihopat", piše tako jedna pratiteljica, a prenosi 

Zabranila sestri da dođe na vjenčanje: ‘Previše dobro izgleda i sve bi upropastila!’

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije