Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Možda zvuči glupo...'

Mladić potražio pomoć s noćnim izlascima: 'Ne pijem i ne plešem, nikada nisam izašao u klub...'

Izlazak
Getty Images
26.09.2019.
u 15:16

Izlasci su sastavni dio mladosti, a nerijetko su popraćeni velikom količinama alkohola i plesa u zadimljenim klubovima.

Na popularnoj društvenom mreži Reddit jedan je mladić iz Hrvatske zatražio savjete iskusnijih. Naime, on ne pije alkohol i ne voli plesati pa ne želi izlaziti u klubove, ali strah ga je da time propušta dio druženja koji je toliko drag njegovim prijateljima.

- Možda zvuči glupo kao pitanje, ali ozbiljan sam. Nisam nikad u svojem maloljetnom životu izašao u klub. Zvali su me kolege iz škole ili s treninga, ali nikada nisam išao jer ne znam što tamo imam raditi jer ne pijem i nisam baš neki plesački tip isto...  Nekako mi je ok otići na kavu ako ništa, ali ovo ne kužim. Gledam li krivo na to ili stvarno nemam što tamo raditi Izlazite li vi tako u klubove sa frendovima koji ste u istoj situaciji kao ja? - napisao je.

Komentari i savjeti koji su uslijedili bili su raznovrsni. Dok jedni smatraju kako se možda mora opustiti i pokušati zabaviti, drugi mu govore da ne inzistira na izlascima u klub ukoliko se ne osjeća ugodno.

- Ako si dovoljno društven moći ćeš se snaći i bez alkohola. Ako ne, moraš malo popiti. Po meni, alkohol služi za otvaranje prema drugima, a ne za uništavanje. Neki to tako ne vide, a što se tiče plesa, ne trebaš plesati. Izađi. Meni se kao povučenoj osobi to ne sviđa, ali tebi će se možda svidjeti - rekao mu je jedan korisnik i tako savjetovao da izlascima da priliku prije nego što ih u potpunosti izbjegne.

-  A zašto bi se išao ubijati od alkohola bez razloga? Mislim, to neki rade, ali ljudi idu u klubove kako bi upoznali nove ljude i da steknu društvenu sposobnost, da se malo opuste. Možda te netko i primijeti tamo. Svi mladi iz cijelog svijeta idu u klubove. Ne vjerujem da bi neki Skandinavci išli u klub gdje boca pive košta pun kurac (a žestoka pića su još skuplja), a ipak idu. Idu radi socijalnih beneficija - rekao je drugi koji smatra kako 115 decibela glazbe možda i ne pogoduje razgovoru, ali se izlaskom u klub može upoznati dosta ljudi, a ne nedostaje i ljubavnih susreta kojima su započele brojne veze.

Ukoliko u klubu upoznate nekoga iskoristite neki od ljubavnih savjeta kumica s placa:
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije