Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskustva poznatog kuhara
Povratak na članak

Mladi chef Filip Horvat: 'Viskiji su idealan začin nekim jelima, a koristim ih i za svoj tiramisu'

Viskiji Kilchoman iz male škotske destilerije impresivni su, svaki je poseban, zanimljiv i uzbudljiv. Svidjeli su mi se i zato što su cijenom prihvatljivi, a kao začini iznimno iskoristivi u kuhanju

Komentari 1

SK
SkvikiZg
20:58 13.01.2021.

Viski, viskiji, najviskiji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.