Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pretjerano ili ne?

Mladenka tražila da se djevojčici koja nosi cvijeće makne tijara - jer skreće pažnju s njezine vjenčanice

shutterstock
08.03.2021.
u 12:30

"Ne želim da nosi tijaru jer, iako je to samo djevojčica, ukrast će svu pažnju meni i zaručniku. Nekako mi je to nepoštivanje nas."

Normalno je da mladenke žele puno pažnje tog važnog dana - ne želite da se neka od uzvanica pojavi u bijelom i slično, ali jedna mladenka je, po mišljenju mnogih, pretjerala sa svojim zahtjevom.

Na Redditu je osvanula priča kako je nepoznata mlada htjela zabraniti djevojčici koja nosi cvijeće do oltara da ima tijaru - jer će onda sva pažnja biti usmjerena na nju, a ne na mladenkinu vjenčanicu i trud koji je uložila da bi dobro izgledala, prenosi The Sun.

Foto: Reddit

Mislili su da imaju sivi tepih dok ga nisu očistili: Bio je toliko prljav da je promijenio boju

"Osjećati ljubomoru prema djevojčici koja nosi cvijeće... Pa to je dijete!", napisala je nepoznata osoba koja je objavila cijelu priču uz fotografiju razgovora u kojem je mlada rekla: "Ne želim da nosi tijaru jer, iako je to samo djevojčica, ukrast će svu pažnju meni i zaručniku. Nekako mi je to nepoštivanje nas."

Drugi korisnici Reddita nisu mogli vjerovati da netko može ovako nešto tražiti. "Na mojem vjenčanju djevojčica s cvijećem ukrala je svu pažnju koliko je bila slatka - i nije me to ni najmanje smetalo!", oglasila se jedna žena. 

Mladenka se potukla na vjenčanju: 'Ako je ovo vjenčanje, zamislite razvod'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije