Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brutalno?

Mladenka na Redditu otkrila: 'Rekla sam sestri da mi ne može biti djeveruša - jer se previše udebljala'

Shuttershock
05.01.2021.
u 09:30

"Za nju je bolje da mi ne bude djeveruša, jer ne mora misliti hoće li stati u haljinu i kako će izgledati: može doći i ne mora, može nositi što želi, biti mršava ili debela, a to neće utjecati na moj dan", piše mladenka

Mnogim je mladenkama njihovo vjenčanje jedan od najvažnijih dana u životu pa ne čudi što žele da sve bude savršeno, no jedna je u toj želji pretjerala kad je zaključila da osim svog izgleda - vjenčanice, šminke i frizure - treba kontrolirati i izgled djeveruša. Ova je 'bridezilla' tako vlastitu sestru zamolila da joj 'ipak ne bude djeveruša kako je bilo dogovoreno, jer se udebljala'.

Svoj je 'problem' podijelila i na Reddit forumu, gdje je objasnila da je od njih sedam sestara samo ta jedna uvijek bila 'punašnija'.

- Nitko iz obitelji nije je zbog toga loše tretirao, samo joj je mama nekoliko puta pokušala pomoći da uskladi prehranu i smršavi, ali najviše zbog njenog zdravlja - piše ona.

Sestra se, kaže, s navršenih 18 godina prijavila i na bolničko liječenje zbog prekomjerne težine i poremećaja prehrane, ali se za vrijeme lockdowna i dugog boravka kod kuće ponovno udebljala.

Foto: Shuttershock

- Za nju je bolje da ne bude djeveruša jer ne mora misliti hoće li stati u haljinu i kako će izgledati: može doći na vjenčanje i ne mora, može nositi što želi, biti mršava ili debela, a to neće utjecati na 'moj dan' - piše buduća mladenka. 

Prije pandemije je, piše, sestra 'izgledala dobro i normalno jela, pa se nadala da će uspjeti održati tu težinu' i zato ju je zamolila da joj bude djeveruša. 

- Nisam je vidjela od početka pandemija, a kad smo se našle za Božić, vidjela sam da se puno udebljala, dobila je sigurno desetak kilograma - kaže i dodaje kako se 'na njoj to jako vidi, jer je niska'.

‘Stranci u raju’ prava su stripovska sapunica, a njeni likovi brzo vas osvoje:

1/2

Zato ju je nazvala nakon Božića i rekla joj da je 'za nju bolje da joj ipak ne bude djeveruša'. Sestra je, dodaje, djelovala uznemireno, ali je pristala 'odstupiti od te počasne dužnosti'.

I premda se i mladenkina mama i ostale sestre slažu s njenom odlukom, otac i zaručnik su ostali u šoku, pa je djevojka svoj 'problem odlučila podijeliti na Redditu i pitati druge misle li da je pogriješila. 

Foto: Shuttershock

- Nevjerojatno koliko si usredotočena samo na sebe - odgovorila joj je jedna korisnica, a druga joj je napisala kako 'i sestra ima osjećaje', te kako 'ne shvaća opsjednutost mladenki sa savršenim fotografijama s vjenčanja'. 

- One trebaju pokazivati realnu sliku mladenaca, obitelji i prijatelja, a ne biti 'ispeglane' za savršene Instagram objave - dodala je korisnica u komentarima. 

Prva beba rođena u Hrvatskoj u 2021. godini je mali Daris iz Petrinje

Prva beba rođena u Hrvatskoj u 2021. godini je mali Daris iz Petrinje

Prva beba rođena u Hrvatskoj u 2021. godini je mali Daris iz Petrinje VIDEO: PIXSELL Photo & Video Agency

Objavljuje Večernji list u Subota, 2. siječnja 2021.

Komentara 1

MO
montello
18:09 05.01.2021.

to nije uredu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije