Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenadila sve

Mladenka ostavila goste na vjenčanju bez teksta - usred proslave ošišala kosu!

Tik Tok
11.01.2023.
u 09:30

Umjesto da je samo promijenila vjenčanicu, kao što to neke mladenke čine, ona je htjela napraviti drastičniju promjenu

Mnoge mladenke za svoje vjenčanje žele imati dvije vjenčanice, pa se tako u nekom dijelu večeri presvuku. No, jedna žena odlučila je otići korak dalje s promjenom izgleda na svom vjenčanju, piše The Sun.

Lijepa mladenka nije imala na umu promjenu haljine, pa je tako odlučila ošišati kosu prije nego što su došli u svadbenu salu. Naime, njezina prijateljica, koja joj je bila i djeveruša, je frizerka, pa je ona bila ta kojoj je pripao zadatak drastične promjene. 

5 stvari koje o svom vjenčanju ne biste trebali otkrivati na društvenim mrežama:

1/9

Mladenka, koja je nosila zadivljujuću svilenu bijelu haljinu do poda, bila je oduševljena promjenom koja je mnoge njezine goste ostavila bez teksta. Njezina prijateljica frizerka podijelila je video na svom profilu, a na snimci se vidi kako joj šiša kosu.Video je postao viralan s više od četiri milijuna pregleda, a mnogima se njezina ideja svidjela.

@teased.bysteph CHOP CHOP 👏🏻 #weddinghaircut #weddingtiktok #bridalhairstylist ♬ Paradise - Bazzi

- Sviđa mi se ovo, mogla bih napraviti isto na dan svog vjenčanja - napisala je jedna korisnica.

- Izgleda sjajno. No, poznavajući mog muža on to ne bi ni primijetio - našalila se druga korisnica. 

No, nisu svi korisnici bili uvjereni da je to bila dobra odluka.

"Zašto? Kosa joj je bila prekrasna", komentirala je treća korisnica, dok je četvrta dodala: "Ne hvala, nisam oduševljena ovime."

Njezina prijateljica Stephanie kasnije je pojasnila da je mladenka također frizerka i da je već neko vrijeme htjela ošišati kosu, a dan vjenčanja činio joj se kao izvrsna prilika za to. Također je rekla da su dodatno sredili frizuru prije nego što je mladenka otišla na medeni mjesec.

Ona je visoka 188 centimetara, a njezin dečko 168: ‘Može te zvati mama'

 

Komentara 1

Avatar ucjena
ucjena
10:05 12.01.2023.

Sa. Kosom je htjela obrisati sve one koji su je mrsilo, ali iz glave neće nikad, ludost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije