Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenađeni?

Mit ili istina: Žene varaju koliko i muškarci i to zbog - seksa?

Par
Foto: Getty Images
1/7
21.09.2018.
u 14:05

Jedna od najvećih predrasuda jest da su muškarci ti koji češće varaju, a u društvu u kojem živimo na stupove srama najčešće se "pribijaju" - preljubnice.

Vjeruje se kako je "prirodnije" ženama da budu monogamne, a muškarci promiskuitetniji. No, je li to zaista tako?

S takvim se stavovima ne slaže autorica bestsellera UNTRUE, Wednesday Martin, koja smatra kako su vjerovanja o ženama i njihovom ponašanju u vezama- pogrešna.

Pomalo provokativno štivo koje je izdala temeljeno je na brojnim istraživanjima i intervjuima sa stručnjacima u području seksualnosti koji nas izazivaju da počenemo razmišljati drugačije o ženskoj seksualnosti i spolu, piše Tonic

Pojasnila je zašto je odlučila napisati knjigu o ženskoj nevjeri. I sama je bila u braku, u svojim ranim dvadesetim godinama, a zatim se počela zapitkivati hoće li taj odnos odgovarati njoj i njenom mužu zauvijek? Je li zaista to - to? Kako se drugi parovi nose s tim?

Istaknula je kako je jedna od najvećih predrasuda da su muškarci ti koji češće varaju, a u društvu u kojem živimo na stupove srama najčešće se "pribijaju" - preljubnice. 

Navodi i rezultate istraživanja u SAD-u prema kojima je tek 13 posto žena vjerno svojim supruzima, a oko 50 udanih žena je imalo izvanbračne afere. 

"Razbila" je i mit da žene češće varaju zbog emocionalnih potreba, a muškarci zbog seksa. Wednsday tvrdi kako i žene najčešće varaju svoje partnere zbog istog razloga - žele seks s nekim drugim. 

Pogledajte i video 4 mjesta na njezinom tijelu koja ne smijete dodirivati tijekom seksa

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
19:15 21.09.2018.

Ma kakvo iznenađenje, postoji službena statistika da muškarci od 15-30% odgajaju djecu za koju niti neznaju da nisu njihova, ovisno od kontinenta do kontinenta di taj postotak varira, u promiskuitetnijim državama raste do 30%, dakle svako treče dijete je naštancao susjed ili poštar, žene varaju na veliko samo su pažljivije i ne hvale se okolo pa se ne sazna u tolikom broju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije