Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi je zadovoljiti

'Mislim da me djevojka vara jer ne postigne orgazam svaki put kad se seksamo'

shutterstock
16.12.2020.
u 20:52

Sada pita stručnjakinju za savjet o njihovom odnosu.

- Kada se djevojka i ja seksamo, ona samo nekada postigne orgazam. Imamo ugodan život, ja imam uspješnu tvrtku, a ona ne radi, već brine o našoj kući. No naš seks je svaki puta drugačiji da se brinem da me vara s drugim muškarcima - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Muškarci, obratite pažnju! Stimuliranjem ovog dijela tijela svaka treća žena postiže orgazam:

1/1

Iako priznaje da ne može dugo izdržati tijekom seksa, boji se da ga djevojka vara i laže. Sada pita stručnjakinju za savjet o njihovom odnosu.

- Seksualni osjećaji i reakcije kod žena razlikuju se od muških. Vrlo malo žena svaki put dosegne orgazam, a to nije samo rezultat izvedbe njihova partnera. Razgovarajte s njom, pitajte što joj odgovara i postoje li promjene koje bi željela vidjeti u vašem seksualnom životu - odgovorila mu je Deidre.

Nova 2021. za Jarce donosi veliki uspjeh: Sav trud koji ste uložili na poslu, sada će vam se vratiti:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije