Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podijelila TikTok influencerica

'Mislila sam da sam u sretnoj monogamnoj vezi, sve dok nisam dobila pozitivan test na klamidiju...'

laurensaddingtonx
15.10.2021.
u 20:00

Djevojke, testirajte se na spolno prenosive bolesti jer nikad ne možete biti sigurne, poručila je Tiktokerica već u naslovu svog videa

TikTok influencerica Lauren Saddington (24) podijelila je sa svojim pratiteljima priču kako joj je prije par godina, iako je bila sigurna da je zdrava, dijagnosticirana klamidija, pa je sve; čak i one koji su sigurni da su u sretnim vezama s vjernim partnerima; pozvala da se testiraju.

Ela Dvornik otkrila da je povećala grudi: Užasno je bolno, više nikad mi to ne bi palo na pamet

1/6

I sama je, kaže, u to vrijeme mislila da je u sretnoj vezi, no kad je zbog kontracepcije posjetila svog ginekologa, predložio joj je da se testira na spolno prenosive bolesti, točnije na klamidiju. Iako ga je, priča, uvjeravala da nema potrebe jer je u monogamnoj vezi sa svojim dečkom, na kraju je na liječnikovo inzistiranje pristala na test, a rezultat ju je šokirao.

"Djevojke, testirajte se jer nikad ne možete biti sigurne!" poručila je Saddington već u naslovu svog videa i naglasila kako želi mladim curama pomoći da na vrijeme doznaju imaju li spolno prenosivu bolest i počnu s liječenjem.

@laurensaddingtonx

I’m sorry dad 😂😂😂 But seriously… Go get checked girlies! So simple & easy and you just never ever know ❤️

♬ original sound - laurensaddington

- Od toga je već prošlo nekoliko godina i ja sam drugačija osoba nego tada, vjerojatno jer sam odrasla pa po prvi put mogu ovo ispričati bez 'grča u želudcu' - rekla je Tiktokerica. 

U to je vrijeme, kaže, imala 17 godina i izlazila je s bratom svog šefa u kojeg je bila jako zaljubljena.

- Nije mi padalo na pamet da ga prevarim, a bila sam sigurna da on osjeća isto - rekla je, no ipak je pristala napraviti test na klamidiju misleći da je omotnica s negativnim rezultatom ionako jedina mogućnost.

- Ni ne znam koliko sam puta rekla 'Ne trebam test, stvarno, ne spavamo s nikim drugim' - ispričala je, no iako bi inače nakon testiranja od ginekologa dobila poruku da je test negativan, ovaj put je pisalo da su 'stigli rezultati testa i da se javi čim vidi poruku'...

- Vaš test je pozitivan - počela je medicinska sestra u telefonskom razgovoru i nastavila kako je 'klamidija česta spolno prenosiva infekcija i nemaju svi simptome...'

Inače, navodi The Sun, klamidija se prenosi nezaštićenim vaginalnim, oralnim ili analnim seksom, a u većini se slučajeva uspješno liječi antibioticima.

- To je bio prvi i zadnji put da sam bila pozitivna na neku spolno prenosivu bolest ali me to iskustvo naučilo da se uvijek testiram, ma koliko vjerovala partneru - rekla je Saddington u videu koji je prikupio više od 190 tisuća pregleda i 20 tisuće lajkova.

- Nikada uistinu ne poznaješ drugu osobu, koliko god misliš suprotno, pogotovo kad si mlad i zaljubljen - napisala je jedna pratiteljica, a Saddington je dodala da je njen bivši tada čak negirao da ju vara, no kasnije je saznala da je istovremeno bio s još tri djevojke...

Najčešće pogreške koje radite pri kuhanju kave, a uništavaju joj okus!

Komentara 8

MI
microlion
21:31 15.10.2021.

A što ako je njezin dečko spavao s drugom prije nego su započeli vezu?

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
23:18 15.10.2021.

17 I tako napredna već, vrlo pohvalno

Avatar drug Joža
drug Joža
20:19 15.10.2021.

To ti je isto kao u prometu, ti paziš ali se drugi zaleti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije