Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pita djevojka

'Mislila sam da i dečko i ja želimo brak, ali više za njega nisam sigurna: Do kad da čekam?'

Shutterstock
14.02.2022.
u 16:30

- Oboje smo u 30-ima i oboje smo prije nego smo se upoznali proveli nekoliko godina u lošim vezama - ispričala je, pa je ona sad, kaže, u fazi kad više ne želi gubiti vrijeme već želi djecu i brak.

Jedna se žena nedavno na Mumsnetu požalila kako više nije sigurna misli li njen partner isto kao ona o tome kad bi se njih dvoje trebali zaručiti i vjenčati; a neće ga, dodaje, dugo čekati.

Objasnila je da su 18 mjeseci u vezi, a godinu dana zajedno i žive, te da su jako sretni skupa.

Znanstvenici tvrde: Ovo je najlakši način da prebolite prekid veze

1/5

Često, kaže, pričaju o zajedničkoj budućnosti i oboje se slažu da je brak njen bitan dio.

- Oboje smo u 30-ima i oboje smo prije nego smo se upoznali proveli nekoliko godina u lošim vezama - ispričala je, pa je ona sad, kaže, u fazi kad više ne želi gubiti vrijeme već želi djecu i brak.

- Dvije godine bi trebalo biti više nego dovoljno vremena za procjenu želiš li s nekim provesti ostatak života ili ne - rekla je,

Ipak, zabrinula ju je, kaže, njegova nedavna izjava kad je bliskog prijatelja koji je rekao da je nakon godinu dana zaprosio svoju djevojku, pitao "Kako si tako brzo znao da je to to?"

Zato se obratila korisnicama Mumsneta i pitala ih treba li jednostavno "šutjeti i čekati" ili mu reći što ju brine.

- Nemojte samo čekati, otvoreno ga pitajte jeste li na istoj valnoj duljini po tom pitanju! - napisala joj je jedna žena.

- Pitajte ga "Što misliš da se vjenčamo ove godine?"; njegova će vam reakcija sve reći, a onda odlučite što dalje i trebate li ga čekati ili ne... - savjetovala je druga, a prenosi Mirror.

U Hrvatskoj sve manje sklapanja brakova: "Ljudi sve kasnije dobivaju stabilno zaposlenje, pa nemaju neke temelje za stabilan život"

Ključne riječi

Komentara 1

LJ
Ljubomir
16:49 14.02.2022.

Čekaj dok ne rodiš a poslije ti sretno bilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije