Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije mogla vjerovati

Mislila je da nosi blizance, a onda je liječnik otkrio šokantnu vijest: 'Vidim još jednu bebu, ali je mlađa od drugih'

Shutterstock
29.12.2020.
u 10:29

Samo deset posto žena u svijetu ima ovulaciju dva puta mjesečno, a svega 3 posto nađe se u ovakvoj situaciji.

Žena koja na TikTok-u stoji iza korisničkog računa @theblondebunny1 podijelila je s pratiteljima svoju neobičnu priču o trudnoći. 

Otkrila je kako je po prvi put ostala trudna, prirodnim putem, i saznala je da nosi blizance. Ipak, jedan posjet liječniku donio je novu, šokantnu vijest. Na ultrazvuku je liječnik rekao da nosi trojke te da je jedna beba mlađa od drugih deset dana!

Ova žena, inače iz SAD-a, objasnila je da se fenomen stručno zove superfetacija - žene imaju ovulaciju dva puta mjesečno.

Pogledajte video:

@theblondebunny1

Reply to @anarchyvixyn Superfetation Answers #tripletsoftiktok #pregnancyjourney #highriskpregnancy #pregnant #triplets

♬ original sound - Blonde Bunny

"Samo deset posto žena ima ovulaciju dva puta mjesečno, a svega 3 posto može ostati oba puta u drugom stanju. Tehnički, bebe imaju različiti termin, ali nije isključeno da se rode i na isti dan. Naše bebe začete su u deset dana razlike, ali ponekad se događa i da su mjeseci u pitanju", ispričala je.

Liječnik je njoj i zaručniku objasnio da će na ultrazvuk morati dolaziti svaka dva tjedna kako bi pratili bebe koje su začete u različito vrijeme, prenosi The Sun.

"Kada vam partner predloži da ne koristite zaštitu jer ste već trudni - budite oprezni", poručila je kroz šalu žena.

Ostala je trudna, a suprug je ostavio putem poruka: "Više te ne volim.."

1/1
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije