Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izvorna receptura

Miris ruže i crvenog papra obavit će ovog ljeta vaše tijelo

LE COUVENT DES MINIMES
Foto: Promo
1/6
06.06.2014.
u 11:30

Eau du Cloître nastavlja tradiciju izrade kolonjskih vodica prema originalnoj samostanskoj recepturi.

U Francuskoj, u srcu Provanse leži suncem obasjan samostan Minimes koji još od 1862 razvija tradiciju, ljubav i strast prema aromatičnim biljkama i receptima koje piše priroda.

2004. godine, inspiriran velikodušnošću i jednostavnošću časnih sestara te željom da se očuva tradicija njegujućih recepata na bazi bilja iz Provanse, grupacija L’Occitane osniva brand Le Couvent des Minimes.

LE COUVENT DES MINIMES KOLONJSKA VODICA EAU DU CLOÎTRE

Foto: Promo

Eau du Cloître nastavlja tradiciju izrade kolonjskih vodica prema originalnoj samostanskoj recepturi.

Kolonjska vodica obavit će vaše tijelo mirisom ruže koji je dodatno naglašen s crvenim paprom i četiri pomno odabrane esencije poznate po svom blagotvornom djelovanju.

Izvorna receptura ujedinjuje ružu koja će potaknuti dobro raspoloženje, geranij koji će pružiti vašem tijelu harmoniju, grejp za osvježenje, đumbir i cedar za vitalnost.

Cijena za 100 ml : 215,50 kn, a za 250 ml: 299,90 kn

TOALETNI SAPUN EAU DU CLOÎTRE, 100 g

Foto: Promo

Izvorna receptura ujedinjuje ružu i crveni papar koji će potaknuti dobro raspoloženje te geranij koji će pružiti vašem tijelu harmoniju. Nježna biljna osnova temeljito će i bez isušivana očistiti vašu kožu poštujući njen prirodni pH.

Cijena: 38,50 kn

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije