Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pearlsmile

Minea otkrila tajnu svog blistavog osmijeha

Pearlsmile
Foto: Promo
1/10
12.12.2014.
u 12:30

Minea je s kolegicama iz showa Tvoje lice zvuči poznato iz prve ruke iskušala izbjeljivanje zubi

Kometičko izbjeljivanje zubi, popularno diljem svijeta, od sada je dostupno i u Hrvatskoj i to u prvom specijaliziranom salonu Pearlsmile, koji je svečano otvoren u četvrtak u Importanne Galeriji na Iblerovom trgu.

Zahvaljujući novom načinu izbjeljivanja, biserno bijeli osmijeh jamči novi, 100 posto kozmetički tretman Pearlsmile koji djeluje potpuno bezbolno i u samo jednom tretmanu čini zube svjetlijim od dvije do devet nijansi.

Na otvorenju salona okupile su se i poznate osobe koje su iz prve ruke poželjele čuti sve o ovoj revolucionarnoj kozmetičkoj metodi, a među njima i zvijezde popularnog show-a Tvoje lice zvuči poznato: Andrea Andrassy, Minea, Jasna Palić Picukarić te voditeljica Lota Mirna Maras.

Tretman je bezbolan.

>>Andrea Andrassy: Lady Gaga spasila me kad mi je život bio bezveze

Komentara 2

DE
denihr
13:49 12.12.2014.

pa osmijeh joj i nije nešto

BU
bugatti
20:09 12.12.2014.

Minea sve bolja !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije