Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Megabon.eu, hotelski paketi na dlanu

Megabon
Foto: Megabon
1/12
PR
Autor
PR članak
18.04.2014.
u 08:45

Proljeće je tu, a bliži se i vruće ljeto, pa nam misli često odlutaju na godišnji. Ne znate kamo na vikend odmor, izlet, more? Tražite nešto povoljno? Provjerenu kvalitetu? Hotelske pakete na koje se možete osloniti? Nastavite čitati, na pravom ste mjestu!

Opuštajući predah na moru ili u toplicama, upoznavanje europskih prijestolnica povijesti i kulture, ili ponovno otkrivanje destinacija koje su vam se već utisnule u najljepše sjećanje. Koji god bio vaš plan za ovo proljeće i nadolazeće ljeto, neka vaša prva stanica za pronalaženje idealnog smještaja postane turistički portal Megabon.eu!

Vaš najljepši san o putovanju može lako postati stvarnost, potrebno vam je samo malo odlučnosti, i naravno odgovarajući smještaj. Sada imate na raspolaganju stranicu na kojoj možete iz dnevne sobe sa samo nekoliko klikova pronaći baš ono što tražite: visok standard kakvoće ponude, najniže cijene i širok spektar najrazličitijih vrsta smještaja.

S Megabonom do najnižih cijena smještaja

Cilj portala Megabon.eu je pronaći najatraktivnije hotele, sastaviti praktičan paket s dodatnim sadržajima i redovne cijene ponuđača konkretno sniziti, čak i za 70 %. Bilo da želite smještaj u hotelu, u vili ili pansionu, bilo da ste se odlučili za odmor na moru, u prirodi, u europskim prijestolnicama ili u toplicama, na www.megabon.eu su raznovrsnost izbora i najniže cijene zajamčeni.

Za korištenje ovih fantastičnih ponuda potrebna je online kupnja kupona, koja je laka i jednostavna. Najprije provjerite slobodne kapacitete u hotelu, slijedite jednostavan postupak na stranici Megabon.eu za uvažavanje popusta (plaćajući samo manji dio cijene paketa), i na kraju kupon proslijedite hotelu za potvrdu rezervacije. Preostatak cijene paketa ne morate plaćati odmah, već svotu plaćate direktno u hotelu nakon obavljene usluge.

Megabon za svoje hotelske pakete bira samo najbolje destinacije

Potražite svoj najdraži hotel na mjestu gdje ste već boravili ili dozvolite da vas iznenade svojom odabranom ponudom smještaja uz najljepše plaže Dalmacije i Istre, u susjednim zemljama ili na drugim najpopularnijim odredištima. Iz ponude možemo izdvojiti Solaris Resort u Šibeniku (Hotel Niko, Jure, Andrija i Ville Kornati), uvijek aktualan opatijski hotel Grand Hotel 4 Opatijska Cvijeta, luksuzni Kempinski Adriatic u Savudriji i Mobilne Kućice u Kampu Straško na Pagu. Više saznajte na www.megabon.eu.

Pronaći smještaj optimalnog omjera cijene i kvalitete lakše je nego što ste mislili. Dozvolite da se www.megabon.eu pobrine za ''gdje'', vi samo odaberite ''kada'' i ''sa kim''!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?