Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Meblo trade – blagovaone Calligaris - 20 %, kvalitetni madraci Tempur -25% popust!

Meblo trade
Foto: PR FOTO
1/6
PR
Autor
PR članak
26.11.2016.
u 08:00

Iskoristite posebnu pogodnost za klijente Zagrebačke banke – 20% popusta na Calligaris dizajnerske kolekcije te 25% popusta na Tempur i Sealy premium kolekcije madraca, kreveta, anatomskih jastuka.

Otkrijte nove Calligaris dizajnerske kolekcije stolova na razvlačenje, atraktivnih stolaca, fleksibilnih garnitura za sjedenje, obnovite blagovaonu i dnevnu sobu uz popust 20 % ili iskusite lakoću i udobnost spavanja na premium kolekciji madraca, kreveta ili anatomskih jastuka Tempur ili Sealy uz popust od 25 %.

Luksuzni Tempur i Sealy madraci, kreveti, anatomski jastuci podnice i madraci iz ponude Tempur i Sealy asortimanasu izrađeni najnaprednijim tehnogijama I materijalima. Iskusite materijal koji je NASA razvila za vrhunski komfor astronauta prilikom dugih boravaka u svemiru. Tempur materijal se oblikuje prema vašem tijelu, dajući mu potporu za najudobniji položaj i smanjujući pritisak tijela o podlogu , čime je omogućen kvalitetan  I udoban san.

U Meblo Trade salonima diljem Hrvatske -Zagreb, Rijeka, Pula, Zadar, Split, Dubrovnik i webshopu na raspolaganju je mogućnost obročne otplate do 12 rata za plaćanje Zabinim Mastercard, Maestro i Visa karticama. Od 20. studenog do 18. prosinca 2016. iskoristite ove atraktivne popuste uz mogućnost obročne otplate do 12 rata za plaćanje Zabinim Mastercard, Maestro i Visa karticama. Pogodnost možete iskoristiti u najbližem Meblo salonu ili na shop@meblo.hr.

Više na www.meblo.hr.

Želite prijaviti greške?