Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
28 -1°C
  • zagabria2:

    Ide to u pravilnim razmacima. Prvo je nezdravo, pa za pola godine zdravo, pa opet nezdravo. Po tome možeš pogoditi koje je godišnje doba :)

  • MALTEZ:

    Svinjska mast je potrebna kod apsorcije nekih vitamina, minerala i željeza. Molim vegane da se deklariraju kao takvi. Ne vidim vidim više štetnih tvari u salu od onih u povrću i voću. Znam da svi vegani kupuju samo eko proizvode ... prikaži još!e od "provjerenih i stalnih dobavljača": Podsjetit ću vas da je napr, jedan takav prodavao poriluk sa pesticidom i to izmjerena količina pesticida bila je višestruko veća od dopuštene. Taj je otkriven. Dobar dio eko proizvođača kupuje proizvode na veletržnici . Soja je GMO. Normalno da piše da nije .

  • AnteizmalogZGa:

    Konzumiram sve "što mi dođe pod zub"....ali umjereno. I evo 60 i kusur godina a još mogu...sve raditi...zaigrati nogomet ...plesati...krampati ...kao da mi je trideseta. A u djetinjstvu sam nebrojeno puta pojeo šnitu kruha koji je majka pekla, ..(ne onu ... prikaži još!nu od Musićke) ,namazanu s masti i posutu paprikom....Delikatesa! Ali nije toga bilo kao danas ..."na kamione"! Mast je bila strateški prehrambeni proizvod, za napraviti zapršku...nešto prepržiti ...baciti pod jaja....

Još iz rubrike Lifestyle

Ergoactiv
PROMO

Ne propustite najpovoljniju priliku godine za kupnju novog madraca

Korisno

Plastična folija vam se teško odljepljuje? Donosimo jednostavno rješenje

Promijenite se

Želite biti mentalno snažni? Ove stvari trebali biste prestati raditi