133 9°C
  • zagabria2:

    Ide to u pravilnim razmacima. Prvo je nezdravo, pa za pola godine zdravo, pa opet nezdravo. Po tome možeš pogoditi koje je godišnje doba :)

  • MALTEZ:

    Svinjska mast je potrebna kod apsorcije nekih vitamina, minerala i željeza. Molim vegane da se deklariraju kao takvi. Ne vidim vidim više štetnih tvari u salu od onih u povrću i voću. Znam da svi vegani kupuju samo eko proizvode ... prikaži još!e od "provjerenih i stalnih dobavljača": Podsjetit ću vas da je napr, jedan takav prodavao poriluk sa pesticidom i to izmjerena količina pesticida bila je višestruko veća od dopuštene. Taj je otkriven. Dobar dio eko proizvođača kupuje proizvode na veletržnici . Soja je GMO. Normalno da piše da nije .

  • AnteizmalogZGa:

    Konzumiram sve "što mi dođe pod zub"....ali umjereno. I evo 60 i kusur godina a još mogu...sve raditi...zaigrati nogomet ...plesati...krampati ...kao da mi je trideseta. A u djetinjstvu sam nebrojeno puta pojeo šnitu kruha koji je majka pekla, ..(ne onu ... prikaži još!nu od Musićke) ,namazanu s masti i posutu paprikom....Delikatesa! Ali nije toga bilo kao danas ..."na kamione"! Mast je bila strateški prehrambeni proizvod, za napraviti zapršku...nešto prepržiti ...baciti pod jaja....

Još iz rubrike Lifestyle

Urnebesno

RIZ-ova retro reklama za televizor dobro nas je nasmijala!

Isprobajte

Uz ove jednostavne trikove mlijeko, banane, kruh i druge namirnice - dulje će trajati!

Odlično!

Koncept Theatriuma zaintrigirao Hrvatsku: Što povezuje zagrebački restoran i Nikolu Teslu?