Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAN'S CHALLENGE 2009.

Mario Valentić u ulozi trenera

29.12.2008.
u 18:12

Nakon pobjede u šou “Ples sa zvijezdama”, glumac i trener Mario Valentić odlučio je objesiti plesne cipelice o klin i vratiti se pravom muškom izazovu, pa je tako prihvatio ulogu zaštitnog lica druge sezone Man's Challengea.

Discipline u kojima će se trojica finalista natjecati ove godine kao i službeni trener ovogodišnjeg Man's Challengea okušao je ovih dana sam Valentić, pa je tako pokazao koliko je spretan za bilijarskim stolom, brz i izdržljiv u utrci motornim sanjkama te kako mu ide u golfu na snijegu.

– Najviše su me se dojmile utrke na motornim sanjkama. Moja je uloga da natjecatelje dovedem u fizičku kondiciju, a plan treninga smislit ću tek nakon Nove godine – objasnio je Mario Valentić.

Svi dečki željni avanture i adrenalina mogu se prijaviti za natjecanje na web stranice www.mens-challenge.com.hr koja će biti aktivna od prvog dana 2009.

Na istoj stranici bit će predstavljeni profili kandidata za koje će njihovi obožavatelji moći glasovati i tako im pomoći da dođu što bliže osvajanju glavne nagrade - terenca marke mercedes. (ic)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije