Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubavni krah: Bivši dečko poznate voditeljice otkriva istinu o njihovu kratkom odnosu

Marin Radić: Veza s Vlatkom meni je bila samo zabava!

vlatka pokos
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/2
16.11.2009.
u 16:31

Veza s Vlatkom Pokos za mene je bila samo obična ljetna avantura i zabava koju sam odavno prekinuo, no problem je u Vlatki koja je stalno pričala o nama - objasnio je odrješiti momak s Čiova.

Da je ljubav ptica lakih krila koju je nemoguće uhvatiti možda je napokon shvatila i lako zaljubljiva voditeljica Vlatka Pokos koja je ostala šokirana nimalo ugodnim izjavama svojega bivšeg dečka 27-godišnjeg poduzetnika s Čiova Marina Radića. Naime, nakon što je Vlatka proteklo ljeto nazvala najljepšim u životu, a svojeg mnogo mlađeg ljubavnika i nakon njihova prekida povlačila po medijima, oglasio se i donedavno šutljivi Radić koju je brbljavu voditeljicu nazvao nesređenom osobom.

Kratka ljetna avantura

- Veza s Vlatkom Pokos za mene je bila samo obična ljetna avantura i zabava koju sam odavno prekinuo, no problem je u Vlatki koja je stalno pričala o nama. S moje strane nije bilo nikakvih osjećaja i to sam joj priznao kad sam odlučio prekinuti. Nažalost, ona se ludo zaljubila i nije mogla prihvatiti kraj. Proganjala me i zvala preko mojih prijatelja, nije mi dala mira, a vrhunac svega bio je kad je iz osvete naše zajedničke fotografije dala u novine. Upravo zbog toga odlučio sam tome zauvijek stati na kraj i reći pravu istinu o našoj ljetnoj avanturi - vrlo nam je jasno objasnio odrješiti momak s Čiova koji, naglašava, nije poput Vlatke strast zamijenio za ljubav.

Primitivan istup

Nakon Marinova javnog priznanja, nakratko se osvijestila i sama 38-godišnja voditeljica koja je hladnokrvan nastup razočaranoga bivšeg dečka ili bolje rečeno ljetnog galeba nazvala primitivnim, no nije odustala od mišljenja kako je riječ o predivnoj i intenzivnoj ljetnoj romansi. Sebe je nazvala damom koja, za razliku od svojih bivših ljubavnika koji je kompromitiraju u javnosti, šuti o njihovim manama.

Ključne riječi

Komentara 11

OB
-obrisani-
17:55 16.11.2009.

Ona je \"voditeljica\". Koja je to kvalifikacija, a k tome za nju već davno bez upotrebne vrijednosti. Šta to ona vodi ? Da \" skače s jednog na drugog\" sada ?

AN
ankicascreiber
18:52 16.11.2009.

HA HA HA HA koja je muskarcina taj Marin Radic. Nakon veze ide ogaditi zenu kao najveca baba tracara. Pricaju Mujo i Fata nakon seksa. Fata pita, Mujo imas li ti SIDU!!! Mujo zacuden rece, nemam, nemam odkuda ti to?o? Fata rece, dobro nemoj se ljutit samo pitam, ne bi zeljela da to ponovom dobijem :-). Izlaze Mujo i Haso iz bordela, Mujo kaze moja Fata je bolja od ovih prostitutki. Haso rece, slazem se Mujo, tvoja fata je mnogo bolja.

TR
tralala
00:19 18.11.2009.

Svaka budala dobije svojih 5 minuta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije