Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne reklamama

Marc Jacobs protjeruje slavne osobe iz prvih modnih redova

marc jacobs
Reuters
13.03.2010.
u 15:43

Više me ne zanimaju slavni, kao što je to prije bio slučaj. To je dosadno rekao je Jacobs

Je li pukla ljubav između mode i slavnih? Poznati modni kreator Marc Jacobs objavio je, naime, da više ne želi zvijezde u prvom redu svojih modnih revija
Brojne zvijezde poput Victorije Beckham i Lady Gage dosad su bile omiljena publika u prvom redu na modnim revijama omiljenog američkog dizajnera Marca Jacobsa. No odsad će velika imena biti nepoželjna uz modnu pistu. Jer Marc Jacobs odlučio je  nakon Tjednu mode u New Yorku, na kojem je prikazao kolekcije vlastite modne kuće, te nakon Pariškog tjedna mode na kojem je predstavljao kolekcije za Louis Vuitton prognati slavnu klinetelu iz prvih redova.  
Dizajneri se uglavnom očajnički otimaju za slavnima i pokušavaju ih na razne načine dovesti pred modnu pistu, za što su spremni i dobro platiti budući da velika imena privlače pažnju medija.
-Više me ne zanimaju slavni, kao što je to prije bio slučaj. To je dosadno- , rekao je Jacobs. Druge modne kuće zasad nisu sljedile Jacobsa, no budući je riječ o vizinaru, ne bi čudilo da njegovo mišljenje o slavnima kao nepodobnima uz pistu, postane pravilo.
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije