Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rezultat nasmijao mnoge

Manikuru je platila 40 eura, no nije dobila ono čemu se nadala: 'Danas ću zaspati u suzama'

Tik Tok
12.02.2023.
u 13:15

Ellery je bila užasnuta kada je vidjela konačni rezultat

Mnogi obožavaju ići u salon na manikuru ili pedikuru, te im je to puno draže nego da taj posao rade sami kod kuće. No, ako ste možda i mislili da; ukoliko točno znate što želite; manikura rađena u salonu ne može biti potpuni promašaj, prevarili ste se. Naime,  jedna djevojka ostala je u šoku kada je otišla u salon za nokte i izašla s manikurom koja je "izgledala kao da su je djeca radila".

Lak vam se brzo ljušti s noktiju? Isprobajte ovaj genijalan trik!

1/5

Ellery Krut iz Roswella u Georgiji podijelila je video na svom TikToku, gdje je njezina postala viralna, prikupivši više od 2,4 milijuna pregleda, kako prenosi The Sun.

@ellerycrouton respectfully crying myself to sleep tonight #fyp #nails #inspo ♬ original sound - Kneely_Knight

Odabravši minimalistički trend, studentica je kozmetičarki pokazala fotografiju koju je pronašla na internetu - nokte u obliku badema s gotovo prozirnom bazom i nježnim tamnoplavim naglascima oko rubova.

No, iako joj je ovaj dizajn naplaćeno gotovo 300 kuna, Ellery je bila užasnuta kada je vidjela konačni rezultat - linije su bile neravne, a plava nijansa je potpuno nestala. "Danas ću zaspati u suzama", napisala je uz video koji je nasmijao mnoge korisnike.

"O moj Bože, molim te reci da nisi platila ovo", komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: "Izgledaju kao da ih je 12-godišnjakinja napravila bojicom."

Nokti vam pucaju, listaju se ili ne mogu izrasti? Možda nesvjesno radite neku od ovih pogrešaka!

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar dražen
dražen
09:01 14.02.2023.

Ne bih htio biti zločest, ali pošto je to ionako bezvezni članak, mogu si priuštiti: mislim si da joj je izgled noktiju najmanji problem :(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije