Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šarmantno ili brutalno?

Mamu oduševila sinova čestitka, a onda uočila što je napisao sitnim slovima. Mnoge je nasmijao

TikTok/ beccaot
16.03.2021.
u 14:27

Mama se oduševila shvativši da je petogodišnji sin sam za nju izradio čestitku, no kad je bolje pogledala poruku, shvatila je da djetetova gesta nije baš tako divna

Jučer se u Velikoj Britaniji proslavio Majčin dan (koji se u Hrvatskoj slavi druge nedjelje u svibnju), pa su tamošnja djeca tradicionalno svojim mamama darovala čestitke, cvijeće i bombonijere.

Jedna se mama tako oduševila shvativši da je petogodišnji sin sam za nju izradio čestitku, no kad je bolje pogledala njegovu poruku, shvatila je da djetetova gesta nije baš tako divna.

Pogledajte video:

@beccaot

Happy Mother’s Day! ##son ##thoughtthatcounts ##uk ##motheringsunday ##forcedtodothis

♬ Oh No - Kreepa

U svom je TikTok videu tako Becca Thompson pokazala čestitku na koju je mališan čak sam zalijepio i sjajne crvene zvjezdice i srca napravljena od papira. 

Poruka na desnoj strani čestitke glasila je: ''Sretan majčin dan, od Alfieja'', ali na samom je dnu s lijeve strane puno sitnijim slovima dječak dodao i iskreno priznanje u kojem kaže: ''Prisilili su me da ovo napravim...''

Dječaci u školi u Španjolskoj uče obavljati kućanske poslove poput peglanja i kuhanja

1/8

Njen je video brzo postao viralan sa 750.000 pregleda i stotinama komentara. 

"Ovu čestitku čuvajte. I pokažite mu kad bude stariji, da se sjeti kakav je bio", napisala je jedna žena.

Mamu je njegov rad svejedno oduševio, a ovog će se Majčinog dana sigurno dugo sjećati – ako iduće godine dječak ne bude još 'iskreniji', prenosi Mirror.

 Sami napravite sredstvo za čišćenje prozora prije proljetne generalke!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije