Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samo - komad silikona

TikTok video: Ovaj će vam 'neseksi izum' spasiti nožne prste u visokim potpeticama

TikTok/ habit_forming_st
12.03.2021.
u 16:30

Korisnica je u videu pokazala silikonske 'štitnike' koje i sama, kaže, uvijek nosi s potpeticama, a iako misli da su 'odvratni', štite navodno i nožne prste i stopalo

Mnoge žene znaju što znači provesti dan u visokim potpeticama ili noć plešući, i to u neudobnim cipelama s visokom potpeticom, a jedna je TikTok korisnica s jednostavnim rješenjem, čini se, doskočila tom problemu.

Veronica je na TikToku profilu @habit_forming_sty objavila video sa, kako sama kaže, 'neseksi izumom koji će vam spasiti nožne prste'.

Žene u 2020. pogođenije gubitkom posla nego muškarci

1/2

Svojim je pratiteljima tako pokazala silikonske 'štitnike' koje, priznaje, uvijek nosi s potpeticama, a premda ih naziva 'odvratnima', ovakvi štitnici za nožne prste štite i stopalo, pa vam više nikad visoke potpetice neće biti problem.

Pogledajte kako izgleda 'rješenje za zgnječene nožne prste'

@habit_forming_sty

Part 3 Toes! ##fashionweek ##stylehack ##comfy ##comfystyle ##shoehack ##tiktokfashionmonth ##feetontiktok

♬ original sound - habit_forming_style

- Zovem ih 'štitnici za nožne prste'. a možete ih nositi s balerinkama, mulama ili čizmama, ne vide se čak ni ispod otvorenih ljetnih sandala - kaže Veronica u videu u kojem pokazuje štitnike sa dva utora: jedan za nožni palac i drugi za ostale nožne prste, da u cipeli stoje ravno i 'ne plešu'.

- Gdje je to bilo cijeli moj život - pitala je jedna korisnica, a mnoge su se složile da će ih taj komad silikona 'spasiti'.

- Mislim da nakon ovog lockdowna nikada više neću moći hodati u cipelama koje mi gnječe prste - dodala je jedna korisnica koja kaže i da izum 'ovo podsjeća na zle Pepeljugine sestre i staklenu cipelicu', ali vjeruje da pomaže, prenosi Mirror.

Mislili su da imaju sivi tepih dok ga nisu očistili! Bio je toliko prljav da je promijenio boju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije