Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
previše?

Mama pokrenula debatu zbog prehrane djeteta: 'Moja trogodišnjakinja triput tjedno jede u KFC-u...'

Shutterstock
09.03.2022.
u 11:30

- Njihova je piletina puna soli, zasićenih masti, raznih kemikalija i konzervansa; a velika porcija KFC pilećih nuggetsa sadrži otprilike 1,82 g soli - dodao je jedan korisnik. Inače, djeca do treće godine života ne bi smjela jesti više od 2 g soli na dan...

Jedna je mama nedavno na Facebooku napisala da njena trogodišnja kćer čak triput tjedno za ručak jede piletinu iz popularnog restorana brze hrane KFC-a, a njena je izjava izazvala raspravu o dječjoj prehrani i oprečne komentare drugih roditelja.

Sve je počelo s pitanjem drugim roditeljima u grupi "daju li i oni svojoj djeci takvu (nezdravu) hranu", a svoj je izbor mama opravdala tvrdnjom da 'malena uopće ne želi jesti drugu piletinu, osim nuggetsa iz popularnog KFC-a...'

Ovo ne možemo ni zamisliti: Evo kakva se sve hrana nudi u McDonald's restoranima diljem svijeta

1/16

Zato joj, kaže, na jelovniku njih izmjenjuje s kući spremljenim zdravijim jelima: poput npr. popečaka od tikvica ili bolognesea, prenosi The Sun.

- Mislim da svi trebaju raditi ono što je njima i njihovom djetetu najbolje u tom trenutku - napisala je jedna korisnica, no nisu svi u grupi dijelili njeno mišljenje-

- Triput tjedno je previše, po mom mišljenju to treba 'srezati' na maksimalno jedan put u tjednu... - komentirao je netko, dok su drugi utvrdili kako je KFC; čak i među drugim restoranima brze hrane; slovi kao najnezdraviji i za djecu najgori izbor.

- Njihova je piletina puna soli, zasićenih masti, raznih kemikalija i konzervansa; velika porciji KFC pilećih nuggetsa sadrži otprilike 1,82 g soli! - dodao je jedan korisnik.

Inače, djeca do treće godine života ne bi smjela jesti više od dva grama soli na dan...

- Probajte kući napraviti domaću verziju KFC piletine; jednostavno je, sastojci se samo pomiješaju u blenderu, a nevjerojatno je i ukusna! - poručila je jedna pratiteljica uz priloženi recept. 

Žena pokazala kako izgleda hrana iz McDonald'sa nakon - 17 godina!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije