Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zašto ne?

Mama podijelila savjet za dane na plaži: 'Pijeska s tijela se riješite s dječjim puderom u čarapi!'

TikTok/@Lauren Clutter
14.06.2022.
u 13:30

Rupice u tkanini čarape omogućit će prolazak dječjeg pudera, a neće ga biti svuda uokolo, rekla je.

Kako se vrijeme polako stabilizira mnogi će barem vikende provesti na moru, možda i na nekoj idiličnoj pješčanoj plaži. Znajući da se nakon takvog odmora po kući još danima pronalazi sitna zrnca pijeska, jedna je mama na TikToku objasnila kako ga se u trenu riješiti.

Lauren Clutter kaže kako je poznato da u skidanju pijeska s tijela pomaže dječji puder, ali napominje da njegovo korištenje također može biti neuredno, pogotovo uz povjetarac u zraku.

Lak vam se brzo ljušti s noktiju? Isprobajte ovaj genijalan trik

1/5

Kako bi si olakšala život, ona pod korisničkim imenom @lauren.clutter puder u prahu usipa u staru čarapu, s kojom onda obriše sebe i djecu.

- Rupice u tkanini čarape omogućit će njegov prolazak, a neće ga biti svuda uokolo - rekla je.

@lauren.clutter Save this for your next trip to the beach 🏖 #momhack #momhacks #momcontent #MakeASplash ♬ Summer - Calvin Harris

"Tako ćete za tren ukloniti pijesak s tijela, bez dodatnog nereda".

Ipak, dok su neki hvalili ovu ideju, drugi su komentirali da im se čini kao gubljenje vremena; jer se pijesak, kažu, može i samo isprati vodom ili obrisati i bez dječjeg pudera.

- Hvala! Imam troje djece i izleti na plažu su mi noćna mora! - napisala je jedna korisnica.

- Samo obrišite pijesak ili ga operite... - komentirala je druga. “Ili pustite da se osuši i sam će otpasti”, prenosi Mirror.

Majka (32) ima 12-ero djece: 'Bila sam trudna četiri godine za redom'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije