Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luana Ribeira

Mama (40) podijelila: 'Živim s dečkom, bivšim suprugom i našom zajedničkom djecom'

luanadauntlesspr
15.10.2021.
u 12:27

Njih se troje, kaže ona, oduvijek super slažu, a nedavno su zajedno proslavili finaliziranje njenog i Jamesovog razvoda i rođenje njenog i Alovog sina.

Nakon osam godina braka s 39-godišnjim Jamesom Cohenom s kojim ima dvoje djece, Britanka Luana Ribeira (40) shvatila je, kaže, da im je veza iz romantične prešla u prijateljsku. Par se zato odlučio sporazumno razvesti, a Ribeira je ljubav pronašla u najboljem prijatelju svog bivšeg supruga, dugogodišnjem obiteljskom prijatelju Alu Meyeru.

Sjećate li ih se? Ovaj je par sudjelovao u prvoj sezoni, a u prošloj epizodi pojavili su se u drugačijoj ulozi

1/7

- James i ja smo se tada već jako udaljili, pa ga je Al nazvao da vidi je li on dobro - ispričala je osnivačica i vlasnica PR tvrtke Dauntless PR. Ubrzo je, kaže, nazvao i nju i dugo su pričali, a onda se odlučila i naći s Alom i od prvog je susreta sve bilo potpuno prirodno, pa su se nastavili viđati.

- Sjećam se da sam rekla djeci da sam se zaljubila u Ala, što je njima bilo super - ispričala je Ribeira koja je ubrzo sa svojim novim dečkom preselila u Portugal. 

- Sišla sam iz zrakoplova u Portugalu i odmah osjetila da sam doma - kaže, pa je nazvala bivšeg supruga Jamesa, objasnila mu što se njoj i djeci tamo sviđa i pitala ga bi li i on možda došao, na što je on rekao "Pa, mogao bih". Par dana kasnije, Ribeira je živjela s bivšim mužem, dečkom i djecom.

- Svi smo zajedno živjeli u jednoj kući u Portugalu godinu dana. Nije uvijek bilo lako i takvi angažmani zahtijevaju puno ustupaka, ali uspjeli smo - priča ona. 

Prošle su se godine svi troje s djecom vratili u Veliku Britaniju gdje su nastavili zajedno živjeti.

- Ljudima je teško razumjeti našu dinamiku, ali nas troje smo se uvijek jako dobro slagali tako da se tu ništa nije promijenilo osim što mi je James sada najbolji prijatelj, a ne partner - rekla je, a nedavno su svi skupa proslavili finaliziranje njenog i Jamesovog razvoda i rođenje njenog i Alovog sina.

Pogledajte nestvarne snimke iz zraka erupcije vulkana na Islandu.

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
20:23 15.10.2021.

velika familija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije