Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljivo

Maknuli su tepih iz sobe, a ono što ih je dočekalo ispod iznenadilo mnoge: 'Nekada je bilo popularno'

Reddit
14.04.2021.
u 15:30

Objava je brzo postala viralna, a mnogi su ostali oduševljeni njihovim otkrićem

Monopoly je popularna društvena igra u cijelom svijetu, a iako je uzrok velikih prepirki između prijatelja i obitelji mnogi je i dalje obožavaju igrati - što dokazuje i jedna stvar koju je pronašao par prilikom renoviranja doma.

Naime, jedan par odlučio je promijeniti izgled svog doma te iz jedne sobe maknuti tepih koji je prekrivao cijeli pod. No, kako piše LADBible, ostali su iznenađeni kada su ugledali što se skriva ispod tepiha - ogromna ploča za Monopoly.

Drevne društvene igre Egipćana, Grka i Rimljana možete zaigrati i danas:

1/7

Cijelu stvar podijelili su na Redditu te napisali: - Nakon što su maknuli stari tepih, moja svekrva i tast pronašli su ogromnu ploču za Monopoly. - 

While tearing up their carpet, my in-laws found a giant monopoly board from r/pics

Objava je brzo postala viralna, a mnogi su ostali oduševljeni njihovim otkrićem. Iako se nekima ova ideja činila čudnom, jedan komentar objasnio je kako je to bila popularna tehnika u povijesti.

- Pokazao sam ovo svojoj supruzi i ona me samo podsjetila da je blizu nas cijeli kvart izgrađen sredinom 50-ih čije kuće imaju obojene društvene igre na podu u podrumima. Čini se da je to bilo popularno tada. -

Liječnica pokazala kako bi trudnice trebale nositi sigurnosni pojas u automobilu:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije