Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne mari za druge

Majku osudili: 'Volim mlađe muškarce, pogotovo kada su to prijatelji mog posinka'

TikTok
14.02.2022.
u 12:30

Često objavljuje sa prijateljima njenog posinka, a i tvrdi kako je mlađi muškarci obožavaju

Jedna majka, koja sama za sebe kaže da je ‘cougarica’ i da voli mlađe muškarce, tvrdi kako dobiva puno pažnje od prijatelja njezinog posinka te da ju je čak jednom zaprosio 19-godišnjak.

Jade redovito na svom TikToku dijeli priče o pažnji koju dobiva od prijatelja svog posinka. Iako se ona zabavlja te uživa u pažnji mlađih muškaraca, brojni korisnici društvenih mreža osudili su je zbog njezinog ponašanja te tvrdili kako sramoti svog posinka.

Ne smeta im velika razlika u godinama, a zbog nje je ostavio ženu nakon 25 godina:

1/18
@jadestarpriv Not even going to lie it’s like an hour long 😂☺️ #fypシ #accountant #milftok ♬ original sound - Alvalous

Naime, kako piše Mirror, mnogi su smatrali da je njezino ponašanje neprimjereno te se pitali znali otac njezinog posinka što se događa između nje i njegovih prijatelja.

U drugom videu, žena odgovorila je onima koji ju pokušavaju posramiti te otkrila da je netko objavio njezine gole fotografije na internetu. Međutim, Jade zapravo nije briga što su njezine gole fotografije na internetu, već ju je zasmetalo što ih je netko ukrao i podijelio bez njezinog znanja.

@jadestarpriv That only happened once okayyyy 😂 #fyp #milftok #foryou #stepmom ♬ original sound - Loganolio

Također je u jednom videu tvrdila kako njezino ponašanje nije jednostrano, već i da mlađi muškarci često traže starije žene. Svoje sljedbenike je zatim pitala zašto su starije žene toliko privlačne mlađim muškarcima, na što je dobila brojne odgovore.

Jedna osoba je sugerirala da su "starije žene najbolje jer nema drame i problema u vezi", dok je jedan korisnik otkrio: "One znaju što mladi muškarci vole i kako vole da se prema njima postupa".

Umjetnica izrađuje minijature setova serija i filmova od Prijatelja, preko Harryja Pottera do Jurskog parka! 😍

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
13:10 14.02.2022.

Mlađe joj je slađe😉

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije