Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osudili je

Majka zgrozila ljude: Sina (4) na plastelinu u obliku ljudskog tijela učila što je carski rez

Twitter
25.11.2020.
u 11:30

Njezin video pogledan je više od 3,9 milijuna puta, a mnogi se nisu slagali s njezinom idejom.

Jessica So, dermatologinja iz Kalifornije, na svojim društvenim mrežama podijelila je nekoliko videozapisa koji pokazuju kako ona ‘izvodi operaciju’ na plastelinu u obliku ljudskog tijela. Cilj joj je bio upoznati svog četverogodišnjeg sina s carskim rezom, ali mnogi su je osudili zbog toga, kako prenosi Daily Mail.

U svom videu, koji je pogledan 3,9 milijuna puta, Jessica prvo reže trbuh napravljen od plastelina, a zatim nagovara svog sina da se pridruži te mu daje plastelin i nož kako bi nastavio s procedurom.

Međutim, korisnici društvenih mreža nisu bili oduševljeni njezinom idejom.

- Smatram sebe vrlo progresivnim roditeljem i prihvaćam učenje u skladu s godinama o svim temama, ali ovo je stvarno nepotrebno i pomalo zastrašujuće - napisala je jedna majka, dok se druga zabrinula: - Shvaća li on uopće što se događa? Što ako će htjeti napraviti isto na svom ili prijateljevom trbuhu? -

Ipak, nekolicina je branila majku i njezinu metodu učenja. - Ovo je bolje nego sve laži o pravljenju djece koje sam ja čuo kao mali - napisao je jedan korisnik.

Reality zvijezda našminkala 6-godišnju kćer: 'Ti si loša majka':

1/4
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije