Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobična odluka

Majka zaluđena plastičnim operacijama otkrila: 'Za Božić ću sinu pokloniti operaciju nosa da ima više samopouzdanja'

Instagram
07.12.2020.
u 11:30

Rodrigo je prije primio injekcije botoksa u vrh nosa, ali sada želi sasvim promijeniti oblik svog nosa. Njegova majka podržava ga u ovoj odluci, iako je Rodrigo još uvijek mlad.

Marcela Iglesias (43) potrošila je više od 500 tisuća kuna na razne plastične operacije kako bi bila zadovoljna svojim izgledom, a sada želi svome sinu Rodrigu (19) za Božić pokloniti plastičnu operaciju nosa jer misli da će mu to dati više samopouzdanja, kako prenosi Daily Mail.

Rodrigo je već malo korigirao nos botoksom, ali sada želi potpuno novi oblik za koji je potrebno otići pod nož. Njegova majka podržava ga u ovoj odluci, iako je Rodrigo još uvijek mlad dečko. 

- Priznao je da ne voli svoj nos. Ova operacija pomogla bi mu da ima više samopouzdanja. Pokušao je s botoksom smanjiti nos, ali nakon nekoliko mjeseci dio koji korigirate vrati se u prvobitni oblik, pa nije zadovoljan. Dozvoljavam mu operacije jer me više plaši to da nemamo dobar odnos, ako mu nešto branim - ispričala je Marcela.

Potrošila je 12,5 milijuna kuna na operacije i nije joj dosta: liječnike je tjerala da laju:

1/7

Svoju odluku o podršci sina brani sa spoznajom da je Rodrigu nedavno dijagnosticirana blaga devijacija septuma, zbog koje ne može disati kroz jednu nosnicu. Stoga je odlučio otići na operaciju za ispravljanje septuma, ali i usput napraviti preinaku izgleda nosa. 

Iako mu je ovo dopustila, Marcela tvrdi da ne bi pristala na bilo kakvu operaciju - Da ima višak kilograma i kaže mi da želi liposukciju, nikad to ne bih podržala. Prvo bi trebao raditi na sagorijevanju masti, a ne prihvatiti lak način promjene izgleda - rekla je. 

- Postoji puno roditelja koji svojoj djeci poklanjaju plastične operacije, a u našem slučaju, Rodrigo je stvarno želi. Sasvim je normalno popraviti izgled, to nije ni tabu ni problem. Kao majka, jedino što mogu napraviti je podržati njegovu odluku i pomoći mu da pronađe najbolje stručnjake - dodaje.

Ivana je nominirana za Divu godine: 'Na pitanje tko sam ja, još nisam našla pravi i potpuni odgovor':

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije