Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mogla vjerovati

Majka se požalila na internetu: 'Ljudi ismijavaju mog sina jer se voli igrati lutkama'

TikTok
04.11.2021.
u 12:30

Mislila je da će je drugi roditelji podržati, ali šokirala se kada je dobivala mnogo negativnih i zlobnih komentara

Dok smo odrastali, mnogima od nas vjerojatno su govorili da su neke igračke za djevojčice, a druge isključivo za dječake, ali u stvarnosti ništa ne sprečava dječaka da se igra lutkom ili djevojčicu da se igra autićima.

Jedna mama na TikToku otkrila je da se njezin sin često igra lutkama i četkama za kosu koje se tradicionalno smatraju igračkama za djevojčice, ali je inzistirala na tome da to nije važno sve dok je njezin sinčić sretan, prenosi Mirror.

Jess Katz, @jesskkatz, objavila je video svog sina kako se igra lutkom i napisala: "Kad se moj sin voli igrati s lutkama i četkama za kosu."

@jesskkatz

Toys aren’t gendered #babiesoftiktok #fairenough #momlife

♬ original sound - BuffaloBillyg

Mnogi komentari podržavali su odluku majke da se sin igra s igračkama koje želi, dok su drugi ismijavali njezina sina i vrijeđali ga u komentarima. Jedna je osoba odlučila napisati: "Ono što imate jest gay klinac."

Jess je bila toliko šokirana negativnim komentarima da je odlučila snimiti još jedan video koji se odnosi na komentar.
“Je li on gay ili nije, nije važno! I nije da ga igra s lutkama automatski čini gayem. Volimo ga i uvijek ćemo ga voljeti", objasnila je Jess u videu.

Oba videa brzo su postala viralna na društvenim mrežama te je dobila brojnu podršku od drugih roditelja i korisnika.

„Zašto je to važno? Sve dok je sretan i uspješan u životu, može voljeti koga god želi", komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: "O ne, muškarac je brižan. Gotovo kao da bi mogao odrasti u pristojnu, ljubaznu i brižnu osobu.”

Kako su krpene lutke pobijedile superjunake:

1/8
Ključne riječi

Komentara 3

JO
jorgen
13:05 04.11.2021.

Nije uopće problem u djetetu. Ali majka možda nije ni svjesna činjenice da je ishranom punom hormona i proizvodima prepunima ftalatima usmjerila genetski razvoj djeteta u ovome smjeru. Najnovija danska studija je kod miševa upravo uspostavila tu vezu između ftalata i utjecaja na muške jedinke koje su poprimale fizičke osobine ženskih jedinki. Naravno, o ovome sigurno nećete vidjeti alarmantne naslove u novinama. Pa radi se 'samo' o našoj djeci i njihovim sudbinama. Bitnije je čitati o okrajcima salame na koje se žale posvuduše. To je presudno za društvo.

Avatar TvojUjko
TvojUjko
13:18 04.11.2021.

Imao sam i ja prijatelja, dok smo se mi igrali auticima on se igrao lutkicama. Kad smo odrasli zanimali su ga samo muškarci.

MO
montello
13:27 04.11.2021.

sve stavljaju na internet

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije