Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Isprobajte već danas

Majka otkrila odličan trik kako udvostručiti mjesto za odjeću na sušilu - i smanjiti nabore na odjeći

TikTok
30.05.2021.
u 07:00

Mnogi su ostali oduševljeni njezinom idejom te je brzo pohvalili u komentarima

Ne postoji ništa ništa bolje od mirisa rublja koje je osušeno na  svježem zraku. Međutim, kada nekoliko puta operete pune perilice rublja, teško je pronaći prostora za vješanje na sušilu. Jedna majka pokazala je odličan trik kako udvostručiti mjesto za rublje te oduševila mnoge, kako piše Metro.

Na svom TikTok profilu, Liesl Elizabet objavila je video u kojem je pokazala razliku kada se sušilo koristi na uobičajen način te kada se koristi njezinim trikom.

@cleanfreak_cleaningco

It's been a hot minute! how is everyone?? let's chat. #fyp #cleantok #lifehack #hack

♬ Ultimate life hacks - Kelly - The Life Bath

Objašnjava da stavljanjem rublja preblizu, sve ostaje mokro i naborano. Umjesto toga, uzmite lagane vješalice i stavite ih na sušilo. Na njih postavite odjeću za sušenje i tako ćete dobiti dvostruko više mjesta, ali i manje nabora na odjeći.

Mnogi su ostali oduševljeni njezinom idejom te je brzo pohvalili u komentarima. “Ne mogu vjerovati koliko još odjeće stane na sušenje, sjajno!”, samo je jedan od mnogobrojnih pozitivnih komentara.

Nikada nemojte prati rublje na 30 ili 40 stupnjeva i to zbog vrlo ozbiljnog razloga!

1/8
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije